Rampage PSU motor sesi geliyor

Taha Latif Kurt

Centipat
Daha fazla  
Rampage PSU'dan yüke binince su motoru gibi ses geliyor, PC'yi alalı daha 1 yıl oldu. İlk aylarda da bu kadar olmasa da ses geliyordu, ama ben yeni olduğu için takmıyordum. Şimdi daha da arttı özellikle yüksek grafikli oyunlarda çok ses çıkıyor. Valorant'da hiç çıkmazken BF 2042 de ses çok geliyor. Vatan'dan almıştım bilgisayarı, götürsem sorun çıkartırlar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sesi atabilir misiniz?

Eğer garantisi bittiyse aç ve fanın üstündeki etiketi kaldır orada bir yer var istersen gres yağı sür ben zeytin yağı sürdüm bilgisayarım açılırken aşırı fazla ses çıkarıyordu zürdüm sesi kesildi yanlışım varsa söyleyin lütfen.

Yok garantisi var sanırım garantiye göndereceğim çok canımı sıkıyor çıkan ses.

Sorun çıkartmazlar neden çıkarsınlar? Garantisi varsa gönderebilirsin. Garantisi bitmemiş ise tozunu al ve güç kaynağını çıkarıp güç kaynağının vidalarını sık. Ayrıca kasanın vidalarını da iyice sık. (eğer bu konuda yeterince bilginiz yoksa yapmayın bilgisayarcıya danışın.)

Onları hallettim hocam ama hala yüke binince aşırı fazla ses çıkıyor.

Sesi atabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence çok kolay bir tane tornavida ile rahatcana çıkarabilirsiniz.

Çıkarılır ama garanti sıkıntı çıkartır diye ellemiyorum.

Son düzenleme:
Yok garantisi var sanırım garantiye göndereceğim çok canımı sıkıyor çıkan ses.

Onları hallettim hocam ama hala yüke binince aşırı fazla ses çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çıkarılır ama garanti sıkıntı çıkartır diye ellemiyorum.

Muhtemelen fan bir yere değiyoprdur hızlanınca ses artıyordur. Sesden çok rahatsızsanız garantiye verin ne olur ne olmaz.

Ama normal çalışırken sorun çıkartmıyor yüke binince gelmeye başlıyor inşallah sizin dediğiniz gibidir.

Bilemiyorum ama garantisi var kendiniz riske atmayın hocam. Ürünü en iyi tanıyan kendi üreticisidir. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı