Rampage R36 drop

Emirhan Demirel

Hectopat
Yer
Türkiye / Ankara
Daha fazla  
Merhabalar internetten Rampage R36 Drop alıcağım fakat bir sorum var.
Burada 240 TL , Burada ise 260 TL emin olamadım hangisinden alcağıma bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi? Bir de kulaklığı kafama taktığımda sesini vs. beğenmezsen iade oluyor mu ? Paketine faturasına vs. fazar gelmezse?

R36 Drop'dan memnun musun kaça satın aldın bir de mikrofon ses olayını çözdünmü almayı düşünüyorum Plus modeli çıkmış 350TL onunla bunun arasında kaldım doğrusu

259 TL'ye aldım kardeşim çok memnunum. Mikrofon ses olayı kulaklığın deri kısımı sesi dışarı saldığı için mikrofona gidiyor. Yani aslında sorun bu. Ama yüksek seste ses kalitesi basslar falan müzik dinlerken bile çok yeterli. Ses kasmam gereken fps oyunlarında sesi 90 yapıyorum. Onun dışında 40 yetiyor. Bende Driver'ını yükleyip gerekli ayarları yaptığım zaman Discord'daki arkadaşlarım hiç rahatsız olmadı. Yani ses gidiyormuş ama yok denecek kadar az, oda gitmesin istiyorsan microfon Boost seçeneği var onu kapatıyorsun. Sesi azalıyor mikrofonun ama ses karşıya gitmiyor. Malzele kalitesi kulağa oturması rahatlık falan on numara. Günde 10 saat takıyorum hiç baş ağrıtmadı.

Bir sorum olucak kulaklık bende de var ses kalitesi vs. memnunum. Bir sorum var kulaklıgı USB kartıyla taktıgımda sesi yükseltiyorum arkadan bi cızırtı geliyor. Bu sorun sende de var mı ?

Bir sorum olucak kulaklık bende de var ses kalitesi vs. memnunum. Bir sorum var kulaklıgı USB kartıyla taktıgımda sesi yükseltiyorum arkadan bi cızırtı geliyor. Bu sorun sende de var mı ?
Benim iade etme sebebim bu oldu. Jack girişiyle takarsan o cızırtı ortadan kalkıyor.

bende hiçbir şekilde dipses cızırtı yok usb ile kullanırken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…