Rampage Radiant K11 nasıldır?

lachtr

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Radiant K11 kullaniyorsaniz bana tecrubelerinizi aktarabilir misiniz? Yay sesi geliyor mu? Hotswap var mi? Klavye omru ne derecede? Keycaplerin kalitesi memnun ediyor mu? Gercekten RGB mi? Housing nasil, plastik memnun edyor mu? Plate metal turu mu? Ve ayrica Switch'lerin yakindan fotografini atabilirseniz cok iyi olur, cok teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba, Radiant K11 kullaniyorsaniz bana tecrubelerinizi aktarabilir misiniz? Yay sesi geliyor mu? Hotswap var mi? Klavye omru ne derecede? Keycaplerin kalitesi memnun ediyor mu? Ve ayrica Switch'lerin yakindan fotografini atabilirseniz cok iyi olur, cok teşekkürler.
Kullanmıyorum ama tahminlerimi yapayım. Keycaps'ler muhtemelen aşırı kalitesiz ABS keycapslerden. Hotswap yok. Switch'ler ya Huano ya da Outemu olmalı bu bütçede 50 milyon tıklama ömürlü.

Kötü, alınmaz.
Alinir mi veya alinmaz mi diye sormadim, kullanan varsa urun hakkinda bilgi almak istiyorum. Yine de tesekkur ederim.
Kullanmıyorum ama tahminlerimi yapayım. Keycaps'ler muhtemelen aşırı kalitesiz ABS keycapslerden. Hotswap yok. Switch'ler ya Huano ya da Outemu olmalı bu bütçede 50 milyon tıklama ömürlü.
Tahminlerden ote urun hakkinda gercek bilgiye ihtiyacim var, urunun switchleri anladigim kadariyla Outemu Gaote Red Switch ama bilgi almak icin satin almis birini ariyorum. Yine de yanitin icin tesekkur ederim.
İndirimde 1100 TL oluyor vergilerle 1500 yapıyor ama efsane klavye kasa kalitesi, Switch kalitesi harika bir şey.

Attığın klavyeyi bilmiyorum fakat rampage tarzı markaları tercih etmemelisin kalitesiz ürünler yapıyorlar.
Klavye onerisi istememistim ama yine de tesekkurler.
Farklı Pudding modellerde de kullandıkları Keycaps ve Switch'lere berbat deniyordu.
Switchler Outemu Gaote Red Switch sanirim onu anlamaya calisiyorum ben de. Keycaps hakkinda yanitin icin tesekkurler, aradigim bilgilerden biri buydu.

Lutfen su an kullanan biri veya bu modele yakin bir modeli kullanan biri varsa cevap versin, sizden urun onerisi istemiyorum ama yine de iyi niyetiniz icin tesekkurler.

Alinir mi veya alinmaz mi diye sormadim, kullanan varsa urun hakkinda bilgi almak istiyorum. Yine de tesekkur ederim.

Tahminlerden ote urun hakkinda gercek bilgiye ihtiyacim var, urunun switchleri anladigim kadariyla Outemu Gaote Red Switch ama bilgi almak icin satin almis birini ariyorum. Yine de yanitin icin tesekkur ederim.

Klavye onerisi istememistim ama yine de tesekkurler.

Switchler Outemu Gaote Red Switch sanirim onu anlamaya calisiyorum ben de. Keycaps hakkinda yanitin icin tesekkurler, aradigim bilgilerden biri buydu.

Lutfen su an kullanan biri veya bu modele yakin bir modeli kullanan biri varsa cevap versin, sizden urun onerisi istemiyorum ama yine de iyi niyetiniz icin tesekkurler.
Genelde Rampage'in Pudding modelleri diğerlerinden farklı olmuyor hocam. Outemu MX'ten daha iyi bir tercih Gaote tabii ki ama bu bütçeye almanızı önermiyorum. Parvus ve Ghost modelleri neredeyse aynıydı diye hatırlıyorum özellik olarak.

Alınır mı? Veya alinmaz mi diye sormadim, kullanan varsa ürün hakkinda bilgi almak istiyorum. Yine de teşekkür ederim.

Tahminlerden ote ürün hakkinda gercek bilgiye ihtiyacım var, urunun Switch'leri anladigim kadariyla Outemu gaote red Switch ama bilgi almak icin satin almis birini ariyorum. Yine de yanitin icin teşekkür ederim.

Klavye onerisi istememistim ama yine de teşekkürler.

Switch'ler Outemu gaote red Switch sanirim onu anlamaya calisiyorum ben de. Keycaps hakkinda yanitin icin teşekkürler, aradigim bilgilerden biri buydu.

Lutfen su an kullanan biri veya bu modele yakin bir modeli kullanan biri varsa cevap versin, sizden ürün onerisi istemiyorum ama yine de iyi niyetiniz icin teşekkürler.

Outemu köşeli Switch ben kullanıyorum iş görür. Hot swap yok.

Outemu köşeli Switch ben kullanıyorum iş görür. Hot swap yok.
Hocam urunu aldim, kullandim ve iade ettim. Uzerinden uzun bir zaman gecti su an Ajazz K685T modelini kullaniyorum, tamamen modladim switchleri ve keycapleri de degistirdim. Simdi Radiant K11'e gelecek olursak, dunyanin en kotu klavyelerinden biri olabilir, hadi hotswappable olmamasini gectim bunlar zaten bir ozellik olarak sunulmuyordu ancak klavyede gecikme var, klavye bildigin gecikme yaratiyor. Normalde bir klavyenin polling rate'i 125hz ve uzeridir fakat bu klavyede olcebildigim en yuksek polling rate 25hz oldu ki bu da 40ms oraninda bir gecikmeye tekabul ediyor. Kimseye onermem, Rampage'den uzak durun.

Hocam urunu aldim, kullandim ve iade ettim. Uzerinden uzun bir zaman gecti su an Ajazz K685T modelini kullanıyorum, tamamen modladim Switch'leri ve keycapleri de degistirdim. Simdi Radiant K11'e gelecek olursak, dunyanin en kotu klavyelerinden biri olabilir, hadi hotswappable olmamasini gectim bunlar zaten bir ozellik olarak sunulmuyordu ancak klavyede gecikme var, klavye bildigin gecikme yaratiyor. Normalde bir klavyenin polling Rate'i 125Hz ve uzeridir fakat bu klavyede olcebildigim en yuksek polling rate 25Hz oldu ki bu da 40ms oraninda bir gecikmeye tekabül ediyor. Kimseye onermem, Rampage'den uzak durun.

Ajazz K685T almayı düşünüyorum keycapleri nereden satın aldınız ve kendi Switch'lerinin kalitesi nasıl sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı