Çözüldü Rampage Reaction HDD montajı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sezarxt

Picopat
Makaleler
2
3.5" HDD aldım fakat montajında sorun yaşıyorum. Kasada HDD kızağı yok ve nasıl sabitleyeceğim bilmiyorum. Nasıl vida atacağım onu da bilmiyorum. HDD'yi ilk noraml taktım fakat sol tarafa eğimli durdu. Sonra ters taktım, düz durdu fakat ters takılmaması gerektiği söylendi. Bu kasay HDD'yi nasıl takacağım?
Son durum böyle.

1681147567274-png.png

Çözüm
Attığınız resimde ikinci bir HDD gözüküyor onun ile aynı yönde takarsanız daha iyi olur kasanın diğer tarafındaki kapağı açıp.
HDD aslında sığmış yatık uçlu(l tipi diye Geçiyor sanırım) bir SATA kablosu ile bağlayın SATA kablo ile kapak kapanmıyorsa.
9489505550386.jpg

Vida işide kolay kenarlarında vida delikleri var HDD'nin o kızakta karşılık gelecek şekilde yerler vardır uygun vida ile bağlantısını yapın örnek olarak resim ekliyorum.

IMG_20230411_130643.jpg

Kenarlarda delik yok ise üst tarafta(kızağın üstü) bulunan deliklere uydurmaya çalışın HDD'nin alt kısmını.
HDD'nin alt tarafında da delikler olması lazım resmini ekliyorum.

IMG_20230411_130937.jpg

Ters olarak bağlayabilirsiniz HDD'yi bir sorun olmaz.
Attığınız resimde ikinci bir HDD gözüküyor onun ile aynı yönde takarsanız daha iyi olur kasanın diğer tarafındaki kapağı açıp.
HDD aslında sığmış yatık uçlu(l tipi diye Geçiyor sanırım) bir SATA kablosu ile bağlayın SATA kablo ile kapak kapanmıyorsa.
9489505550386.jpg

Vida işide kolay kenarlarında vida delikleri var HDD'nin o kızakta karşılık gelecek şekilde yerler vardır uygun vida ile bağlantısını yapın örnek olarak resim ekliyorum.

IMG_20230411_130643.jpg

Kenarlarda delik yok ise üst tarafta(kızağın üstü) bulunan deliklere uydurmaya çalışın HDD'nin alt kısmını.
HDD'nin alt tarafında da delikler olması lazım resmini ekliyorum.

IMG_20230411_130937.jpg

Ters olarak bağlayabilirsiniz HDD'yi bir sorun olmaz.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı