Merhaba. Rampage RGW9 Comfort Siyah USB 7.1 RMikrofonlu Oyuncu Fiyatı Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Hepsiburada'da bu kadar ucuz iken Vatan'da 400 TL. Bu kadar fiyat farkı beni şüphelendiriyor. Ürün çakma falan olabilir mi? Bir sıkıntı yaşarsam iade ederken sıkıntı yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Rampage RGW9 Comfort Siyah USB 7.1 RMikrofonlu Oyuncu Fiyatı Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Hepsiburada'da bu kadar ucuz iken Vatan'da 400 TL. Bu kadar fiyat farkı beni şüphelendiriyor. Ürün çakma falan olabilir mi? Bir sıkıntı yaşarsam iade ederken sıkıntı yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.
Vatan'da genel olarak çoğu şey daha pahalıya satılıyor.
Bu arada o kulaklığa, o parayı vermek yerine bütçeyi biraz daha arttırarak Corsair HS35 alabilirsiniz. Daha kaliteli ve aralarında 40 TL gibi bir fark var.
Corsair, Logitech, SS, Razer gibi markaların çakmasını yapmak varken hangi yarım akıllı Rampage'in çakmasını yapar. Vatan genel olarak pahalı, Hepsiburada satıcısının yorumlarına bakın, güven veriyorsa öyle alın.
Bazen satıcılar ürün yok dememek için veya bıraktığı kar uğraştığına değmediğinden yüksek fiyat çekiyor ki sipariş gelmesin. Vatan kadar büyük olmasa da, kendi şirketi üzerinden satış yapan bir arkadaşım böyle yapıyor.
Bazen satıcılar ürün yok dememek için veya bıraktığı kar uğraştığına değmediğinden yüksek fiyat çekiyor ki sipariş gelmesin. Vatan kadar büyük olmasa da, kendi şirketi üzerinden satış yapan bir arkadaşım böyle yapıyor.
RAMPAGE RGW9 COMFORT SİYAH USB 7.1 VERSION OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Rampage RGW9 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu ürünün nasıl bir çakması olabilir ki? Zaten ürünün orjinali beş para etmez. Konuyu biraz dağıttık Hepsiburada üzerinden alabilirsin firma sıkıntı çıkarmaz.