Çözüldü Rampage RGW9 Hepsiburada ucuzken Vatan'da çok pahalı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu ürünün nasıl bir çakması olabilir ki? Zaten ürünün orjinali beş para etmez. Konuyu biraz dağıttık Hepsiburada üzerinden alabilirsin firma sıkıntı çıkarmaz.
yani ürün kötümü almayı düşünüyorumda
Bu ürünün nasıl bir çakması olabilir ki? Zaten ürünün orjinali beş para etmez. Konuyu biraz dağıttık Hepsiburada üzerinden alabilirsin firma sıkıntı çıkarmaz.

Yani ürün kötümü almayı düşünüyorumda.

Ürünü almayı düşünüyorumda kötümü ya da 200 le 270 TL arasında veya daha ucuz kulaklık önerebilir misiniz.

Ürünü almayı düşünüyorumda kötümü ya da 200 le 270 TL arasında veya daha ucuz kulaklık önerebilir misiniz?

Hocam 300 TL Rampage kulaklığa verilmez bu markanın ürünlerine maksimum 120 TL veririm uzun vaadede götürmüyor. Bir yakınım sistem topladığım zaman Rampage Miracle kulaklık hediye etti daha 6 ay dolmadı dip ses arızası başladı mikrofonu kendi kendine arıza yaptı elimde Corsair Void Pro kulaklık olduğu için garanti vs. yollamakla uğraşmadım. Bu markanın ürünlerini önermiyorum. Yakın zamanda Game booster H12 marka bir kulaklık aldım bir yakınıma hediye ettim ben 120 TL'ye aldım şu an piyasası 150 TL falan mikrofon ve ses kalitesi seni tatmin edecektir şöyle bir durumda var bu markanın da Rampage markasından bir farkı yok fakat arkadaşım memnun benim deneyimlerime göre de başarılı denemeni tavsiye ederim. Ben sizin yerinizde olsam şu an geçici olarak 30 veya 40 TL'ye dandik bir kulaklık alırım bir süre idare ederim bir miktar para biriktirip Corsair SteelSeries gibi markaların ürünlerini alırım uzun vaadede kafam rahat olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı