cagataygedik
Hectopat
Arkadaşlar oyun ve Premiere Pro Photoshop gibi programları kullanmak bağlamında hangisini tercih etmeliyim sizce?
Bende sizin gibi ikilemde kalmıştım ve 24G2U tercih ettim. Resim editleme işlemlerinde hiç üzmedi. Tavsiye edebilirim.Arkadaşlar oyun ve Premiere Pro Photoshop gibi programları kullanmak bağlamında hangisini tercih etmeliyim sizce?
Editlediğiniz fotoğraflar monitörde ve telefonda aynı mı gözüküyor? çünkü sırf monitördekiyle telefondaki çok farklı göründüğü için ips panel tercih ediyorum.Bende sizin gibi ikilemde kalmıştım ve 24G2U tercih ettim. Resim editleme işlemlerinde hiç üzmedi. Tavsiye edebilirim.
Kullandığım monitörde telefona göre daha dolgun renk doygunluğu elde ediyorum.Editlediğiniz fotoğraflar monitörde ve telefonda aynı mı gözüküyor? çünkü sırf monitördekiyle telefondaki çok farklı göründüğü için ips panel tercih ediyorum.
hocam peki bu aoc 24g2u'nun yani monitörün üzerindeki USB girişleri direkt kullanılabiliyo muKullandığım monitörde telefona göre daha dolgun renk doygunluğu elde ediyorum.
Girişlerin çalışabilmesi için USB Type B kablo (yazıcı kablosu) ile anakartın USB portlarından herhangi birine bağlaman gerekiyor.hocam peki bu aoc 24g2u'nun yani monitörün üzerindeki USB girişleri direkt kullanılabiliyo mu
Girişlerin çalışabilmesi için USB Type B kablo (yazıcı kablosu) ile anakartın USB portlarından herhangi birine bağlaman gerekiyor.
Evet monitörden anakarta kablo bağlıyorsunuz. Yazıcı kablosu ile bağlamanız yeterli oluyor.Monitörden anakarta kablo mu bağlayacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.