İnceleme Rampage RM-C07 kule tipi işlemci soğutucusu

4 değil 44 Power taksan değişen bir şey olmaz. ATX 2.2 standardına göre Power'in 5 - 3, 3, -12 Volt sapma yüzdeleri artı/eksi yüzde 5'dir.

Pert, mert değil, Power'in.

İkinci konu, anakartı bir süre sonra eline alırsın o köprü voltajı ile. İşlemcinin voltajını arttır. Daha yararı olur. MHz artışı için.

BIOS'da birkaç yeri de disabled yapman gerekirdi. Onları da yapmışsındır, sanırım.

Diğer bütün ayarları yaptım, köprü voltajının tehlikesinin farkındayım. Amaç soğutucu test etmekti. Şu anda böyle kullanmıyorum zaten. Ek olarak köprüye fan ve daha büyük bir heatsink eklemeyi de planlıyorum. İşlemci voltajı zaten olması gerekenin üstündeydi testte. O konuda sıkıntı yok.

+12V kanalının o şekilde göstermesinin sebebi HWMonitor. Farklı ölçüm programlarında sapma olmadan sabit 12V değeri alabiliyorum sıkıntı yok. 12V kanalının 7.5-8V olması dahilinde sistemin bu denli stabil çalışması olmayan bir ihtimal zaten. Eski Noname PSU devrindeki gibi optik sürücünün çekmecesini açmaya yetecek enerjiyi bile vermemesi gerekirdi PSU'nun ki ekran kartı ve işlemci dahil çoğu parça 12V ile çalışıyor.

Ek olarak, sistem hobi amaçlı kuruldu. Anakartı elime almam çok da mühim değil. Overclock denemelerime devam ediyorum. VTT voltajını aşırı basıp anakart yanacak mı diye test edesim var .

Sistemin zaten stabil olduğunu sanmam, Prime95 yaptın mı?

Sistemin zaten stabil olduğunu sanmam, Prime95 yaptın mı?
İncelemeyi yazdıktan sonra Prime 95 aklıma geldi onu da yaptım. Smallest FFT testinde 5 dakika boyunca hiçbir şey olmadı, işlemci 77 derecede kaldı. Köprüden dolayı sisteme daha fazla abanmamak için testi durdurdum. Ayrıca Cinebench R23'ü de rahatlıkla bitirebiliyor. Stabilite konusunda sıkıntımız yok.

7 8 dakikalık Prime95 pek kesin sonuç vermiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…