Rampage rm K19 vs K44 vs Bygame X3 vs favory 7.1

Yagiz1

Hectopat

Bu linklerden birini alacağım başka seçenek yok veya MediaMarkt'tan başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz (bu fiyat bandında). Ama öncelik bunlardan birini seçmek. Sizce bunlardan hangisi en iyisidir, kullanan var mı bunlardan birini? Teşekkürler :)

Bu linklerden birini alacağım başka seçenek yok veya MediaMarkt'tan başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz (bu fiyat bandında). Ama öncelik bunlardan birini seçmek. Sizce bunlardan hangisi en iyisidir, kullanan var mı bunlardan birini? Teşekkürler :)

Hepsi çöp hocam, Rampage almayın.

Rampage zorunluluğunuz var ise bunu alın. RAMPAGE RM-K19 RAGING PLUS Siyah USB 7,1 Version RGB Ledli Oyuncu Mikrofonlu Kulaküstü Kulaklık
Ama tabii ki ne kadar idare eder bilmiyorum.
Ben.
Trust: TRUST GXT412 CELAZ HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kullanıyorum aşırı rahat ve yaklaşık 1 yıl oldu sapa sağlam çalışıyor.
hocam ben 2 sene önce trust marka almıştım sağ taraftan ses vermemeye başladı pek yaklaşmak istemiyorum bu markaya ama kötülemek te istemiyorum belki benim ürünle ilgilidir. teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı