Rampage RM-K23 mıssıon alınır mı?

Bütçe
150~

HusRan

Hectopat
Daha fazla  
Ben bir süredir para biriktiriyorum. Fazla bir bütcem olmadığından ve kulaklık istediğimden dolayı, internette ucuz kulaklık aradım. Şu ana kadar düzgün mikrofon yorumları olan bir mikrofon bulamamıştım. Bir YouTube kanalında Rampage RM-K23 mıssıon kulaklığını buldum ve iyiye benziyordu test ettiğinde. Neyse size asıl sorum sizce bu kulaklık alınır mı? Alınmaz mı? Eğer alınmaz diyorsanız güzel mikrofonlu bir kulaklık önerebilir misiniz?
Fotoğrafı:

2020-12-16 (2).png

Acaba bu Trust kulaklığı sen test ettin mi? Yani mikrofon kalitesi falan iyi mi?
Mikrofon kalitesi gayet iyi. Polonyalı birkaç abi test etmişler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugün 173₺ olan kulaklığa şimdi baktım. Tam 204₺ olmuş. Bu fiyat 6 ayın en yüksek fiyatı olarak görünüyor. 😭
Bugün 173₺ olan kulaklığa şimdi baktım. Tam 204₺ olmuş. Bu fiyat 6 ayın en yüksek fiyatı olarak görünüyor. 😭
Ama başka bir sitede 173₺'ye buldum. https://www.hepsiburada.com/trust-g...content=c&utm_term=5260&wt_pc=cimri.c.5260.pc 😀
Arkadaşlar ben hayatta çok şanssız bir insanım. Sebebi cimri.com'da 173₺ gözüküyor fakat 239₺'ymiş. 😤
Arkadaşlar sebebini bilmediğim bir nedenden. Mesajlarım birleşiyor.
Şimdi ise yeniden indirime girmiş. Kafam 🤪 oldu.

Son düzenleme:
Mikrofon kalitesi gayet iyi. Polonya'lı birkaç abi test etmişler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öneredeiğiniz kulaklığın 300 lira ve

Rampage mission RM-K23'ün 170 lira olması​

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı