Rampage RM-K27 mikrofonu çalışmıyor

Sefaagook

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde Şok'ta bu kulaklıktan almıştım. Kulaklığı güzel fakat mikrofonu çalışmıyor. Internette baktım herkes bu sorunu yaşıyormuş. Çift uclu oldugu icin tek jaklı laptopuma dönüştürücü aldım fakat yine çalışmadı? Sorunu çözen var mi?

20221031_231339.jpg

Geçenlerde şok'ta bu kulaklıktan almıştım. Kulaklığı güzel fakat mikrofonu çalışmıyor. Internette baktım herkes bu sorunu yaşıyormuş. Çift uclu oldugu icin tek jaklı laptopuma dönüştürücü aldım fakat yine çalışmadı? Sorunu çözen var mi?

Eki Görüntüle 1559305

Aynı sorun bana da oldu hocam teknik serivise gönderdim 2 haftada ücretsiz tamir edip gönderdiler şu an kullanıyorum menunum.

Hocam klavye mouse olarak belki Rampage alabilirsin ama kulaklık olarak almanı tavsiye etmiyorum, bende kulaklık alacağım zaman ışıklı falan çok hoş bir modelini alacaktım fakat kullandığım klavyeyi elime alınca dedim kulaklık sağlık işi gidip orta seviye HyperX aldım, kulaklık olarak edebiliyorsan iade edip 2 kuruş fazla koyup marka almanı tavsiye ederim, şey demiyorum eğğ Rampage kötü alınmaz falan, kötü evet fakat o fiyata göre malzeme sunuyor, Rampage klavyem vardı ve wasd tuşları 2 ay kullanımdan sonra basmamaya başladı, Rampage klavye ile Valorant'ta Gold 3'ten çıkamazken yeni mekanik klavye alıp plat 3 oldum, skill atmaya kalksan zor atıyorsun, peek atmak diye bir şey yok zaten tuş basılı kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı