kopkeliekmek
Hectopat
Dostlar yaşadığım yerde sahibinden üzerinde Rampage marka RM344 model monitör buldum. Alınır mı? 144hz IPS panel ve 1Ms. 1700TL.
Bu bütçeye adamlar 2010'dan kalma 768p LG monitör satıyorlar. Marka kalitesiz monitör iyi gibi.Hocam kalitesiz falan ama fiyat çok iyi, karar veremedim.
Hocam şimdi bende hazır sistem yok test ederken bu kadar ayrıntıya girmem zor. Hani dolap falan alsam tüm testleri yaparım ama yüz yüze alacağım için ve aşırı ucuz olduğundan CS:GO atmam zor. Sonuçta nerede bulaşacağız net değil. UFO test ve ölü piksel testi yapabilirim en fazla.Pixel testi ve en düşük ekran ms seçeneklerini aktif ederek csgo testi yapın, yüksek fps değerlerinde ghosting yaparsa almaktan vazgeçin.
Anladım, ghosting sizin için problem oluşturmuyorsa bildiğiniz gibi yapın.Hocam şimdi bende hazır sistem yok test ederken bu kadar ayrıntıya girmem zor. Hani dolap falan alsam tüm testleri yaparım ama yüz yüze alacağım için ve aşırı ucuz olduğundan CS:GO atmam zor. Sonuçta nerede bulaşacağız net değil. UFO test ve ölü piksel testi yapabilirim en fazla.
2.el zaten. Sıfırı 4K dostum. 1.7K'ya 144Hz monitör mü kaldı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.