Rampage shine mouse almayın

Nereden biliyorsun? Ne bu ön yargı? Ben bu yazdiginiza bakarak bir Rampage calisani oldugunuzu dusunuyorum 🧐 degilse de bakis acinizi degistirmenizi oneririm.
Sanırsın adam Rampage'in sahibi ya da babasının malı :D
 
Son düzenleme:
Alalı yaklaşık 7-8 ay oldu durduk yere sol tık çatladı içine çöktü. Öyle aşırı oyun oynayan biri de değilimdir yok efendim LoL/CS:GO oynayıp rage geçirip fareye klavyeye vuran bir adam da değilim, az önce sakın sakin age of oynarken çatladı sol tık. Malzeme kalitesi berbat. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Eki Görüntüle 1927670

2018'den beri günlük minimum 8 saat kullanıyorum ona rağmen yanlardaki kaydırmazın çıkması dışına herhangi bir problemle karşılaşmadım.
 
Rampage ürünleri genel anlamda kalitesiz ürünler zaten. Ucuz etin yahnisi yavan olurmuş.

Böyle deyip önermediğimizde Rampage kullanan birisi geliyor ''ben kullanıyorum sorun yok, senin bir şeyden anladığın yok'' tarzında cümleler kuruyor da gerçekten bir kalitesi yok bu ürünlerin. Zamanında ben de Rampage ürünlerini kullandım ucuz diye, 2 kez Rampage mouse kullandım, ikisinin de orta tuşu bozuldu. Klavyesini de kullandım, dandik olduğunu sonuna kadar hissettiriyordu.

Şu an uzun senelerdir Corsair mouse kullanıyorum, 3-5 ayda orta tuşu giden Rampage'ler gibi değil. Yıllardır sorun çıkartmadı.
Gerçekten ucuz etin yahnisi yavanmış ,keşke aldığım zaman üç beş daha fazla verip düzgün bir marka alsaydım. Asus TUFGAMİNG M3 siparişi verdim umarı o iyi çıkar.
 
400 tl fiyat bandında ne önerirsin peki?Hardcore FPS\LoL falan oyuncusu değilim tek beklentim uzun ömürlü olsun dpi fln çok umrumda değil.
Az daha koyabilirsen Legion M300S alınabilir.
 
Rampage kullanan birisi geliyor "ben kullanıyorum sorun yok, senin bir şeyden anladığın yok" tarzında cümleler kuruyor.

Çok defa karşılaştım bu durumla ne diyeyim bazı insanlar iyi ürün kullanmayı hak etmiyor.

Çok teşekkür ederim cidden çok güzelmiş iptal ettim ASUS'u. Lenovo çok iyi duruyor alacağım!

Hayırlı olsun hocam izlenimlerinizi yazarsınız gelince.
 

Geri
Yukarı