Rampage SMX R47 kötü müdür?

Zipik

Decipat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD
Rampage Smx-r47 X-jammer Usb Rgb Mouse Drag Click 7200 Dpi Gaming Mouse Oyuncu Mouse Makrolu Ãrgü Kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol öncellikle iyi günler bir süre önce bunu almak zorunda kaldım. Elimde olan bir şey değildi maalesef kargo gelince biraz baktım sanki asılınca elimde kalacak gibiydi ama çok kalitesiz hissetirmedi. Bildiğiniz bir sıkıntısı var mıdır?

2 yıldır kullanıyorum acayip hard oyun oynamıyorum SS+ da var ondan buna geçince bir garibime giden bir sensördü fareyi havada kullanabiliyoruz ben 170TL şoktan almıştım bence almayın üstüne biraz daha koyup iyi bir mouse alabilirsiniz. (üzmez)

Rampage Smx-r47 X-jammer Usb Rgb Mouse Drag Click 7200 Dpi Gaming Mouse Oyuncu Mouse Makrolu Ãrgü Kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol öncellikle iyi günler bir süre önce bunu almak zorunda kaldım. Elimde olan bir şey değildi maalesef kargo gelince biraz baktım sanki asılınca elimde kalacak gibiydi ama çok kalitesiz hissetirmedi. Bildiğiniz bir sıkıntısı var mıdır?

Hocam oyun oynamiyorsanız mouselara "tuş var basiyon" zihniyeti ile bakın bence, başka pek bir işlevi yok.

150TL daha fazla verip M300S almak varken Rampage alınmazdı. Oyunlarda sorun çıkartır.
2 yıldır kullanıyorum acayip hard oyun oynamıyorum SS+ da var ondan buna geçince bir garibime giden bir sensördü fareyi havada kullanabiliyoruz ben 170TL şoktan almıştım bence almayın üstüne biraz daha koyup iyi bir mouse alabilirsiniz. (üzmez)
Maalesef aldım bile, zaten M300S almak istiyordum oyunlarda sıkıntı çıkarır mı onu merak ettim

Maalesef aldım bile zaten M300S almak istiyordum oyunlarda sıkıntı çıkarır mı onu merak ettim

Çıkartır özellikle FPS oyunlarında. IPS (Tarama hızı) olsun Hz değeri olsun Hızlanma (G) değeri olsun FPS oyunları için çok düşük seviyede.

Oyun için aldıysanız flick atmaya çalıştığınız da mouse takılabilir ve istediğiniz yerlere götürmekte zorlanabilirsiniz. (Fareyi kullanırken anlamayabilirsiniz ancak daha kaliteli bir fareye geçtiğinizde farkı çok kolay anlayacaksınız.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı