Rampage SN-RW1 vs Logitech G230

Komiksiniz gerçekten. Ama bunu iltifat olarak algılamayın. Yorumlarınızın saçmalığına gülüyorum sadece. Ben alakasız konulara gidip de yazımı paylaşmam. Birisi mekanik klavye ister, bende derim ki mekanik klavye almadan önce kendine uygun olan mekanik anahtarı seç, ona göre öneri yaparım. Amacım insanlara yardım edip bilgilendirmek. Sizin gibi insanlara başka bir şey demeye gerek yok zaten. Sizin gibi kendiniz bilmez kişilerin gelip de sosyali işgal etmesine gerek yok. Ayrıca destek bulma çabası derken? Neyin desteğini bulacakmışım? Burada kaç küsür mesaja ve beğeniye sahibim. Herhangi birinin beni pohpohlamasına ihtiyacım yok yani. Öğren bunu ondan sonra konuş. Boş boş mesaj kasacağınıza arkadaş için yararlı bir yazı yazsaydınız keşke.

Mekanik klavye alacak adam neyin ne olduğunu biliyodur zaten. Saçma sapan flood şeklinde her konuya mesaj atıp beğeni kasmanızla övünmeniz de çok komik :D Adam o kadar uğraşmış ayıp olmasın diye veriyodur beğeniyi ne olcak :D Yaptığınız hepi topu 2 inceleme ve bu incelemelerle de ''en bilgili benim'' havası içerisindesiniz.Ayrıca şu an dikkatimi çekti ''Benzer Konular'' bölümünde... Adam SS-RW1 mi Siberia 150 mi diye sormuş Hyperx Cloud Stinger demişsiniz. Siberia 200,G230,SN-RW1 mi diye sormuşlar yine cevabınız aynı :D Adam senden kulaklık tavsiyesi istemiyor. İki kulaklık arasında kalmış hangisini alsam diye soruyor. Bu inceleme işini meslek olarak yapan insanlar bile SN-RW1'i övmesine rağmen siz her zaman ki gibi ''her şeyi ben bilirim'' edasıyla SN-RW1 iyi ama önermiyorum. Neden ? Malzeme kalitesi kötü. E benim kibirli arkadaşım adam sana sormaz mı kaç gün bu kulaklığı kullandın,kaç gün bu kulaklığı deneyimledin diye ?

@VQ35DETT hacı yazıyı okumadan geldiğin çok açık. Ben orda varsa önerdiğiniz kulaklıkları da yazabilirsiniz dedim. Hatta 200 - 100 TL arası demiştim. Öneren arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. (Düzeltme: Pardon benim yazıya dedin sandım.)

HyperX Cloud Stinger'a bakıcam.

Öncelikle konuyu şöyle bir özetleyelim. Ben G230'u kafadan sildim zaten. Mikrofon konusu da beni pek ikna etmedi. 7.1 olması veya Jak girişli olması dert ettiğim konulardan da değil zaten. Hem oyunlarda düzgün ses kasmamı sağlayacak hem de şarkıları gayet iyi bir şekilde dinletebilecek bir kulaklık olarak bana şu ikisinden hangisini önerirsiniz; Gamecom 388'i mi yoksa SN-RW1'i mi?

@VQ35DETT hacı yazıyı okumadan geldiğin çok açık. Ben orda varsa önerdiğiniz kulaklıkları da yazabilirsiniz dedim. Hatta 200 - 100 TL arası demiştim. Öneren arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. (Düzeltme: Pardon benim yazıya dedin sandım.)

HyperX Cloud Stinger'a bakıcam.

Öncelikle konuyu şöyle bir özetleyelim. Ben G230'u kafadan sildim zaten. Mikrofon konusu da beni pek ikna etmedi. 7.1 olması veya Jak girişli olması dert ettiğim konulardan da değil zaten. Hem oyunlarda düzgün ses kasmamı sağlayacak hem de şarkıları gayet iyi bir şekilde dinletebilecek bir kulaklık olarak bana şu ikisinden hangisini önerirsiniz; Gamecom 388'i mi yoksa SN-RW1'i mi?

Müzik konusunda oyun ve film konusunda olduğu kadar iddialı değil ama üzmez seni

Peki HyperX Cloud Stinger hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hyperx Cloud Stinger malzeme bakımından daha premium bir hissiyat veriyor. Ses kaliteside bu konuda bahsi gecen butun kulakliklardan bir tik daha iyi . Boyunda aski durumundayken kulakliklar kirilip rahat bir sekilde durmasi saglanabiliyor. Ben sahsen kafa askisi olmadan rahat edemiyorum secimini RW1 ile bunun arasinda yapabilirsin

@khrm355 RW1'in bende pek uzun süre dayancağını sanmıyorum. Bir arkadaş temazsızlık sorunuyla karşılaşabilirsin demişti, temazsızlık sorunu olmasa bile ben askılı olanları pek sevmiyorum. Galiba seçimim HyperX Cloud Stinger olacak.

6 7 aydır kullanıyorum bir sorun çıkmadı SNRW1 ile hatta bir kaç YouTuber da kullanıyor bu kulaklığı, ama ve lakin sizin terciğiniz neyse onu alın.

Everest kulaklik bile almam, adamlarin her seyi cakma :). PSU'larinda 80+ yaziyor ancak PSU'lara 80+ sertifikasini veren kurumun resmi sayfasinda Everest yok. Dusunun artik :).
Everest kulaklik alacagima telefonun Aliexpress'ten gelen 50 KR'luk kulakligini kullanirim :D.
Yalnız everest değil kulaklık

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı