Rampage SN-RX5 Plus 7.1 alınır mı?

Weinh

Hectopat
Daha fazla  
Rampage SN-RX5 Plus 7.1 Siyah Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Sizce iyi midir, kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üst seviye bir 7.1 deneyimi arıyorsanız almayın, yok ses versin yeter diyorsanız alın.

Ben aldım, 1 hafta oldu Yazılımıyla iğrenç bir 7.1 ses deneyimim var. PUBG de adamlar sıkıyor ben dönüp duruyordum adam bulacam diye, ses sürekli arkadan geliyor.

Yazılımını kaldırdım ses seviyesi biraz düştü ama sadece PUBG de, normal kullanımda son seste önüne koy, hoparlör diye kullan.

Konuya dönersem, yazılımı kaldırınca sanki kulaklık yeniden doğdu, adamlar nereden geliyor çok net duyuyorum falan dedim bu nasıl bir saçmalık yazılımı niye var o zaman diye sorguladım biraz ama şuan kullanıyorum.

Yazılımı kaldırıp denemeden önce, iade etmeyi düşünüyordum, şimdi idare eder bir kulaklık olduğunu düşünüyorum fiyatına göre tabi ki.

Birde ses ayarlarından, ses denetim masasına girip oradan kulaklık özelliklerindeki bass boosted, virtual vs. ayarlarını açarsanız daha iyi bir ses verdiği söylenebilir.

Ayrıca mikrofonu çok çok iyi sesiniz net gidiyor ve bağırmanıza da gerek yok.
Amca oğluyla PUBG oynarken yeter şu mikrofona nefes alıp verme artık sapık gibi adamları duyamıyorum demişti bayağı gülmüştüm. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı