Rampage Spear yerine fare önerisi

tekno32

Kilopat
Bende Rampage Spear 7200 diye bir fare var lakin oyunlarda veya masaüstünde sanki kontrolüm dısında gibi çok hareketli sanki yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama sanki hem hareketli hep kasıyor gibi sanki. fare ile PC arasında gecikne var gibi bir durum söz konusu 6 aydır kullanıyorum bunu daha önce yoktu su 2 3 aydır var. o yüzden ya PC de bir sorun var ya da benim kolum koptu çünkü CS de rekabette 10 15 kilden aşagı alnazdım simdi 5 8 kil zor alıyorum. çünkü fare imleci ateş ederken titriyor ya da tirtemiyorsa bile rahat hissetmiyorum. adamın kafaya nişan alıyorum elimi oynatmama ragmen sanki kendiliginden kayıyor ya da istemsizce ben elimi hareket ettiriyorum. internetten baktım gecikme azaltma vs her şeyi yaptım ama dedigim gibi ya ben kolsuzlaştım ya PC de ya da farede sorun var. sizce hangisi ve fare ise yeni sağlam baş ağrıtmayacak fare önerir misiniz?

Bende Rampage Spear 7200 diye bir fare var lakin oyunlarda veya masaüstünde sanki kontrolüm dısında gibi çok hareketli sanki yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama sanki hem hareketli hep kasıyor gibi sanki. fare ile PC arasında gecikne var gibi bir durum söz konusu 6 aydır kullanıyorum bunu daha önce yoktu su 2 3 aydır var. o yüzden ya PC de bir sorun var ya da benim kolum koptu çünkü CS de rekabette 10 15 kilden aşagı alnazdım simdi 5 8 kil zor alıyorum. çünkü fare imleci ateş ederken titriyor ya da tirtemiyorsa bile rahat hissetmiyorum. adamın kafaya nişan alıyorum elimi oynatmama ragmen sanki kendiliginden kayıyor ya da istemsizce ben elimi hareket ettiriyorum. internetten baktım gecikme azaltma vs her şeyi yaptım ama dedigim gibi ya ben kolsuzlaştım ya PC de ya da farede sorun var. sizce hangisi ve fare ise yeni sağlam baş ağrıtmayacak fare önerir misiniz?
Bütçen ne?

Bütçen 400 500 lira arası.

En F/P fareyi öneriyorum size. Uzun ömürlü ve sensörü, gecikmesi sizin için yeterli olacaktır. Corsair Katar Pro

Tamam bakayımda benim kafamı karıştıran sorum PC veya bende mi yoksa faredemi CS:GO'yu 140 200 FPS ve 80 110 ping arası oynuyorum belki PC artık oyunu tam performans oynatmıyordur. Çünkü oyuncular doguyor benim ekrana geç geliyor gibi bir problemimde var. Mesela arkama bakıyorum kimse yok 2 adım atıyorum düşman dogmuş beni vuruyor.

300 500 arası.

Bütçen 400 500 lira arası.
Kullandığın mouse, Büyük bir mouse. Katar pro 115mm.
Bu ürüne bakın.

Corsair Sabre Pro öneririm. Gerekli dosyalar budur:

Bu dosyayı Corsair iCUE yazılımından Firmware Update seçeneği üzerinden bilgisayarımdan aktar yaparak farenizi düzeltebilirsiniz.

Corsair sabre Pro öneririm. Gerekli dosyalar budur:

Bu dosyayı Corsair iCUE yazılımından Firmware Update seçeneği üzerinden bilgisayarımdan aktar yaparak farenizi düzeltebilirsiniz.

Kendi farem için mi dosya yoksa önerdiğiniz fare için mi?

Corsair sabre Pro öneririm. Gerekli dosyalar budur:

Bir de şuna açıklık getirmek istiyorum. PC CS:GO'yu 140 200 FPS arası ve 80 110 ping arası oynuyorum ve yukarıdada dediğim gibi oyundada bir gecikme söz konusu gibi oyuncuların bir anda arkamda dogdugu benim görmedigim gibi. Araca artık oyunda PC mi yetersiz kalıyor.

Önerdiğim fare için. Önerdiğim fare firmware güncellemesi sırasında brick olabiliyor çünkü. Brick olunca fare bir daha çalışmıyor, çözmek için bu dosyayı kullanmak zorundasınız.

Bu dosyayı Corsair forumunda araştırma yaparken @JakerT4 hocam ile bulmuştuk, Sosyal halkına da sunacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı