Rampage Speed W20 Force Feedback alınır mı?

xKenzy

Yoctopat
Merhaba arkadaşlar ben para biriktirerek uygun fiyatlı bir direksiyon seti almak istiyorum. İnternette gezinirken Rampage Speed W20 Force feedback adlı direksiyon setine denk geldim, hem de 900 derece. Fiyatı da direksiyon seti piyasasına göre acayip uygundu fakat Force Feedback'i güçlü mü bilmiyorum. YouTube'da da test videosu bulamadım. Aranızda alıp kullanan varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim :)

Direksiyonu merak edenler için: Rampage Speed W20 Ps3/ps4/pc/xboxone/xbox360 /swıtch 3 Pedallı -el Vitesli Gaming Oyuncu Direksiyonu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

(Not: Direksiyon setlerinden fazla anlamıyorum eğer kötü ise beni linçlemeyin)

Bende var kullanıyorum gayet güzel ama driver'ı daha çıkmadı v902 driver'ı kullanıyorum

Viteste ve pedallarda herhangi bir sıkıntı yoksa bu modelde alınır bence V902'nin vitesi hep bozuluyordu bunda da aynı vites varsa alınmaz bence onun yerine ikinci el G920 bulursun.

Ürün videosunda çift titreşim motoru deniyor. Bu tüketici yanıltan bir reklam olabilir çünkü titreşim motoru ile force feedback motoru aynı şey değildir. Titreşim motoru gamepadlerde de bulunan titreşimi sağlayan servolardır. Web sitesinde yalnızca bir tane fotoğrafın üzerinde force feedback sistemi ibaresi var. Eğer deneyen biri varsa, gerçekten force feedback sistemine sahip olup olmadığını söyleyebilir mi? Çünkü motorun N/m değeri ve iletim sistemiyle ilgili bilgi mevcut değil. Eğer force feedback sistemine sahipse neden çift titreşim motoru kullanıyor o da muamma. Çünkü force feedback motoru zaten kendi başına gerçekçi titreşim verebiliyor. Force feedback yoksa yüksek ihtimalle yaylı sistem vardır. Bu yaylı sistemi de sistemi güce bağlamadan çevirince toplamasından anlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Force feedback sistemine sahip olduğu ile ilgili bilgi nerede? Ben bulamadım. Ürün videosunda çift titreşim motoru deniyor. Bu tüketici yanıltan bir reklam olabilir çünkü titreşim motoru ile force feedback motoru aynı şey değildir. Titreşim motoru gamepadlerde de bulunan titreşimi sağlayan servolardır.
Düzenleme: Web sitesinde yalnızca bir tane fotoğrafın üzerinde force feedback sistemi ibaresi varmış. Eğer deneyen biri varsa, gerçekten force feedback sistemine sahip olup olmadığını söyleyebilir mi? Çünkü motorun N/m değeri ve iletim sistemiyle ilgili bilgi mevcut değil. Eğer force feedback sistemine sahipse neden çift titreşim motoru kullanıyor o da muamma. Çünkü force feedback motoru zaten kendi başına gerçekçi titreşim verebiliyor.
Bende var şuan çift titreşim motoru sağlı sollu tam veremiyor zaten titreşimi direk direksiyona veriyor titreşimi çift olması bi artı değil force feedback olayını çözemedim ama var mı yok mu, ets2de force feedback özelliğini aktif ediyorum ama değişen pek bişey yok

Bende var şuan çift titreşim motoru sağlı sollu tam veremiyor zaten titreşimi direk direksiyona veriyor titreşimi çift olması bi artı değil force feedback olayını çözemedim ama var mı yok mu, ets2de force feedback özelliğini aktif ediyorum ama değişen pek bişey yok
Hocam simidi herhangi bir güce bağlamadan döndürür müsünüz? Öyle yapınca kendisini otomatik topluyorsa yüksek ihtimalle FFB'ye sahip değil.

Hocam simidi herhangi bir güce bağlamadan döndürür müsünüz? Öyle yapınca kendisini topluyorsa yüksek ihtimalle FFB'ye sahip değil.
Kendi kendine topluyor direksiyonu pcye bağlı olunca da olmayınca da

W20 satın aldım kuramadım PC'ye V902'nin sürücüsünü kurduğum halde olmadı debriyajı görmüyor ETS 2 sorunun çözümünü bilen var mı?

W20 satın aldım kuramadım PC'ye V902'nin sürücüsünü kurduğum halde olmadı debriyajı görmüyor ETS 2 sorunun çözümünü bilen var mı?

Sorun donanımsal mış direksiyonu yenisiyle değiştirince düzeldi. Ayrıca bugün sitesine sürücüsünü de eklemişler W20'nin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı