Rampage 7.1 almak istiyorum. 2 tane link buldum mediamarkt'ta simgeleri değişik acaba farklı ürün mü? Bir de hepsiburada'da 300 TL civarında neden burada ucuz? Almalı mıyım?
Medusa'yı bilmiyorum, bilmediğim bir şey için yönlendirme yapmak istemem açıkçası. Bütçen o kadarsa alabilirsin ama çok büyük beklentiye girme. Oyunlarda ses kasar mısın? Tabii ki kasarsın. İşini görür mü? Evet görür. Ama bir Arctis 5 gibi kulaklıklar kadar kaliteli ve uzun ömürlü olur mu bilemem.
Alternatif buna bir göz at Bloody iyi bir markadır.
Gamepower Luna RGB 7.1 PRO Oyuncu Kulaklığı Kırmızı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Gamepower Luna RGB 7.1 PRO Oyuncu Kulaklığı Kırmızı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Medusa'yı bilmiyorum, bilmediğim bir şey için yönlendirme yapmak istemem açıkçası. Bütçen o kadarsa alabilirsin ama çok büyük beklentiye girme. Oyunlarda ses kasar mısın? Tabii ki kasarsın. İşini görür mü? Evet görür. Ama bir Arctis 5 gibi kulaklıklar kadar kaliteli ve uzun ömürlü olur mu bilemem.
Alternatif buna bir göz at Bloody iyi bir markadır.
Hocam Luna hakkında biraz bizlere bilgi deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ses kasma açısında rahatlığı uzun kullanımı hakkında değerlendirebilir misiniz? Ya da başka kullandığınız kulaklık varsa kıyas yapabilir misiniz? Birdaha olsa alır mısınız gibi?