Rampage Tilion kablosuz mouse altındaki USB ne işe yarıyor?

Umutttt11

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün yeni mouse aldım fakat aldığım mouse Wireless bir mouse. Bu yüzden bağlamayı nasıl yapacağım bilemedim. Farede Wi-Fi bağlanma Bluetooth var fakat farenin altında USB gibi bir şey var, ne işe yarıyor? Kasaya mı takmam gerek? Mouse markam Rampage Tilion siyah.

Merhaba arkadaşlar bugün yeni mouse aldım fakat aldığım mouse Wireless bir mouse. Bu yüzden bağlamayı nasıl yapacağım bilemedim. Farede Wi-Fi bağlanma Bluetooth var fakat farenin altında USB gibi bir şey var, ne işe yarıyor? Kasaya mı takmam gerek? Mouse markam Rampage Tilion siyah.
Kasaya takarsanız kablosuz bağlantı olacaktır. Buda driver.

Bluetooth özelliği varsa bilgisayarının onunla bağlayabilirsin, usb'ye gereğin olmaz.

Yoksa çıkan dongle USB'yi takarsın kullanırsın kablosuz olarak.

Bluetooth özelliği varsa bilgisayarının onunla bağlayabilirsin, USB'ye gereğin olmaz.

Yoksa çıkan dongle USB'yi takarsın kullanırsın kablosuz olarak.

Dongle ile kullanırsam şarjı yine biter mi? Ben şahsen Bluetooth ve dongle ile kullanmayı düşünüyorum. İnternetim kötü fakat altındaki USB'yi kasaya takıp kullanamıyor muyum laptopdaki gibi?

Dongle ile kullanırsam şarjı yine biter mi? Ben şahsen Bluetooth ve dongle ile kullanmayı düşünüyorum. İnternetim kötü fakat altındaki USB'yi kasaya takıp kullanamıyor muyum laptopdaki gibi?
Bluetooth ile gecikme olur o dongle kasaya takın kullanın. Tabii şarj etmeniz gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı