Bekle ancak G29 da alma. Stoklara girerse PXN V10 Pro , girmezse 20K'ya PXN VD4 alin.Anlık hevesle aileme aldırdım, araştırdım sorunlarını ve kullanıcıların pişmanlıklarını gördüm. Ailem 3 ay beklersen alabiliriz dedi, G29'a beklenmeli mi sizce?
Bu arkadaş bu işten anlayan birine benziyorBekle ancak G29 da alma. Stoklara girerse PXN V10 Pro , girmezse 20K'ya PXN VD4 alin.
G29'un sorunları mı var?Bekle ancak G29 da alma. Stoklara girerse PXN V10 Pro , girmezse 20K'ya PXN VD4 alin.
Hayir fiyatini haketmemekte. 10 senelik sistem kullaniyor. DD almaniz mantikli.G29'un sorunları mı var?
PXN markasını ilk defa duyuyorum, garanti desteği var mı Türkiye'de?Hayir fiyatini haketmemekte. 10 senelik sistem kullaniyor. DD almaniz mantikli.
Var. Resmi distrubitorleri mevcut. Moza'dan daha iyi is cikarmaktalar aktif olarak.PXN markasını ilk defa duyuyorum, garanti desteği var mı Türkiye'de?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.