Rampage X fuse mikrofon gayet iyi

Hocam sanırım "Rampage KM-RX9 Cypher" modelini kullanıyorsunuz. Bu klavye ile ilgili bulabildiğim en eski kaynak 5 yıl önce çekilen inceleme videosu. Emin misiniz 7 yıllık olduğuna?

2017 de alınmış klavye

Dosya Ekleri

• 20230926_235607.jpg
    145 KB · Görüntüleme: 41
Adam gece gece herkesi trolladı ya la.

Herkes istediğini övmekte, kullanmakta özgür. Çöp seven de var. Önemli olan mutlu olmak.

2017 yılının 11. ayında üretilmiş yani kasım ayı. Bugünün tarihine bakarsak arada 5 yıl 9 ay 28 gün var.

Düz hesap 6 biri sana bu ürünü ne kadardır kullandığını sorsa böyle cevaplamayacaksın değil mi?

2017 yılının 11. ayında üretilmiş yani kasım ayı. Bugünün tarihine bakarsak arada 5 yıl 9 ay 28 gün var.

Bu da şimdiki mouseden önceki Rampage farem lütfen markayı kötülemeyin ben sadece deneyimi aktardım

Dosya Ekleri

• 20230927_000404.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 41
Yok cevaplamayacaksın orayı geçelim
evet 7 yıl etmiyor belki daha da düz hesap 2017'ye 7 ekleyip 2024'e gireceğimizden dolayı da öyle cevap vermiş olabilir

Böyle cevaplayacağım. Ayrıca 6 yıl olarak da saysak yine de 7 yıllık klavye değil

Bu da şimdiki mouseden önceki Rampage farem lütfen markayı kötülemeyin ben sadece deneyimi aktardım
lütfen dedi yapmayınız lütfen

5 yıl dayanması iyi, kaliteli ve alınabilir olduğunu mu gösteriyor? Ayrıca mouse neden üzgün duruyor hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…