Şu ana kadar fazla para vermek istemediğim için çokça Rampage, Gamepower gibi markalardan birçok ürün kullandım. Hiçbir ürünü de beni 2 yıldan fazla götürmedi.
Sırasıyla ilk Rampage ürünüm, sırf 7.1 var diye (7.1 olayını merak ediyordum, zaten Razer kulaklığım vardı) Rampage Alpha X kulaklıktı. 2. senesine yaklaşırken kulaklıkta temassızlık olmaya başladı. Kulaklık 2 yılı görmeden çöp olmuştu.
Sonrasında Gamepower Warlock compact klavye aldım. Gene o da 2. yılına girmeden W, 1 gibi tuşlarda basmama sorunu başladı.
Son olarak Rampage SMX-R44 mouse aldım, kendisi 1 sene bile dayanamadan hareket sorunu başladı. Fareyi hareket ettirsem dahi algılamıyordu.
Bu sırada kaç yıldır kullandığım Razer kulaklığım hala taş gibi. Şu anda Lenovo Legion M300s mouse kullanıyorum ve gerçekten çok seviyorum. Her markanın her ürünü güzel olacak diye bir şey yok. Mesela Logitech G300s, aldıktan 1 yıl sonra sol Click basmamaya başladı. Makro tuşunu sol Click olarak algılayıp 3 yıla yakın kullandım. Sonrasında mouse da başka sorun yoktu fakat sıkıldığım için değiştirdim.