Rampage X-Titan karşıya sistem sesini iletiyor

Windows 10 iseniz sağ alttan ses seçeneğinin üstüne geli sağ tıklıyoruz>ses ayarlarını aç>giriş cihaz özelliklerine tıklayın>sağ üstte ek cihaz seçeneklerine tıklayın>dinle sekmesine gelip>bu aygıtı dinle seçeneğini kapatın.
BİRAZ GECİKMİŞ OLABİLİR CEVAP...

Hocam yeni kulaklık aldım siz siz olun sakın rampage ürünlerini almayın o kadar ucuzlar ki yan sanayi beats alsam bile daha iyidi ürün ilk 3 hafta sorunsuz çalıştı sonrasında kulaklığın rgbleri kendi kendine bozuldu ki ben bilgisayarıma ve parçarlarına çok iyi bakarım sonrasında mikrofondan garip şekilde cızırdı gelmeye başladı giden parama yazık.

Windows 10 iseniz sağ alttan ses seçeneğinin üstüne geli sağ tıklıyoruz>ses ayarlarını aç>giriş cihaz özelliklerine tıklayın>sağ üstte ek cihaz seçeneklerine tıklayın>dinle sekmesine gelip>bu aygıtı dinle seçeneğini kapatın.
Biraz gecikmiş olabilir cevap...

Reis bende sorunu yaşıyorum çözümün işe yaramadı Discord verebilir misin yardım edebilir misin.

Rampage kulaklıkta sorunu az çıkanlar hemen fiyatları artıyor örneğin SN-RW1 ve RW6 modelleri.
Bu 2 model de sorunsuz eksisi yok mu var ama 300 TL bandında baya idarelik 1000 TL bandına çıkana kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı