Rampage X-tracer klavye tuşları çınlıyor

gelpcpc1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün Rampage markalı klavyem geldi çok mutluyum fakat bir sorunum var. Bu klavyede Outemu Blue swicth var. Çok ufak olmayacak şekilde çınlama sesi var. İlk defa mekaink klavye kullanıyorum bu normal midir bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bugün Rampage markalı klavyem geldi çok mutluyum fakat bir sorunum var. Bu klavyede Outemu Blue swicth var. Çok ufak olmayacak şekilde çınlama sesi var. İlk defa mekaink klavye kullanıyorum bu normal midir bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
Çinden orijinal ama cine özel Bi klavye aldım. Gk50 Z gaming diye geçiyor. Aynı çınlama bende de var büyük ihtimalle switch yüzünden olsa gerek. Zamanla alışırsın ama merak etme

Nedense ucuz ürün satmayı hedefleyen markaların Outemu Switch'lerinde hep bir çınlama var. En azından ben öyle görüyorum.
Gamepower ve Rampage (özellikle Gamepower) aşmış kendini.
Outemu Switch Rampage veya Gamepower bir klavye almayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı