Bu fare 2099 TL'ye alınır mı?
Ben yerinde olsam Wraith markasına bakmanı öneririm. Çoğu faresi iyi kalitede oluyor.
4k Hz den 1k ya düşmek ne kadar mantıklı?Ben yerinde olsam Wraith markasına bakmanı öneririm. Çoğu faresi iyi kalitede oluyor.
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse kronik sorunu var mı bilmiyorum ama özellik olarak iyi duruyor. RAM
Onların içinden dongle çıkmıyor bu da bütçemi zorlar biraz rampageyi 2099 a buldumVXE R1 Pro veya Max modellerine göz gezdir derim.
4K Hz'den 1K ya düşmek ne kadar mantıklı?
Onların içinden dongle çıkmıyor bu da bütçemi zorlar biraz Rampage'yi 2099'a buldum.
4K Hz'den 1K ya düşmek ne kadar mantıklı?
Onların içinden dongle çıkmıyor bu da bütçemi zorlar biraz Rampage'yi 2099'a buldum
Laptop gtx 1650 ve i5 12450H bilmiyorum çalıştırır mı?Sisteminiz 4K Hz bir fareyi tam verimli çalıştırabilecek düzeyde mi?
Peki sence atk A9 pro alınır mı4K ile 1K arasında devasa farklar yok hatta 8K ile 1K arasında da öyle fark yok. Ayrıca 4K kullanmak şarjı hızlı tüketir. 1K üstüne çıkmak tamamen benim gözümde show.

www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr

wraithesports.com

wraithesports.com
				Laptop GTX 1650 ve i5 12450H bilmiyorum çalıştırır mı?
Peki sence ATK A9 Pro alınır mı?
Elim 17-17.5 cm mchose için sıkıntı yaşar mıyım veya kronik sorunu var mı ?
MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr

Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.