Rampage'den Uzak Durun

Düşük bütçeli ama öyle olsa bile tercih edilmemesi gereken bir marka bence.

Fakat şöyle bir durum da var; Steelseries Rival 600 modelinin de böyle bir kronik soyulma sorunu var. Özellikle el terlemesi yüzünden. Yanlış bilmiyorsam eğer bu da garanti kapsamı dışında ve kullanıcı hatası olarak kalıyor. Bir arkadaşıma böyle bir cevap vermişlerdi.
Fiziksel deformasyonlar firma tarafından ayrıca garanti verilmiyorsa kapsam dışında oluyor. Eğer bunu garanti kapsamına soksalar suistimal edileceğini çok iyi biliyorlar.

Ürün garantisi son ayına girdiğinde bu tip şeyleri suistimal etmeyi seven insan evladı ürünün üstüne asit, alkol, aseton, zımpara vb. ne bulursa sürerek onu bir şekilde soymayı başarır ve garanti kapsamında ürünün yenisini almak ister. Keşke durum böyle olmasa ama maalesef ki böyle.
 
Vpro ve rapoo marka mouse kullanıyorum elim aşındır terlemekten mouse aşınmadı. Ve bu Mouse dokunmatik RGB özelliği var. Elinize yaklaştırsanız dahi ışık yanıp sönebilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı