Rampage'den Uzak Durun

Tek tek yazmak istiyorum şu markaları :)
Everest,Rampage,Snopy,Hadron,JD,Power Boost, Gamepower, Gametech, İzoly, Turbox, Frisby, Wozlo aklıma başka gelmiyor ama devamı var :)
Thermaltake (Utanmadan fason ve pahalı kasa satıyorlar), Kolink (O da fason ve pahalı), Intertech (O da fason ve kalitesiz), DIYPC (Malzeme kalitesi iyi değil), CiT (Fason ve kalitesiz), Cooler Master ( A3050'li fareye 120TL istiyorlar, sattıkları 501 serisi kasalar pahalı ama PSU bölmesi bile yok) markaları da listeye eklenebilir.
 
555 kere yazdık bu firmalardan uzak durun diye. :)
Everest'in adı değişmişi değil mi bu malum marka zaten? Alınır mis gibi Logitech m100 olmadı m90, soyulma derdi kalmaz. Ucuz olunca illa dandik marka alınmalı diye bir şey yok.
 
V200 TG kasası ön panel dışında Rampage Redsky-CiT Raider-Kolink Observatory-Gamepower Horizon kasalarla neden birebir aynı acaba?
Tasarımı birbirine benzemeyen kasa mı kaldı hocam? Ama malzeme kalitesi, soğutma veya sessizlikleri aynı mı ki? Sanmıyorum. Ayrıca bu ön paneli Corsair 500D RGB modeline de benziyor ama onunla aynı olma imkanı var mı hiç?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı