Rampage'den Uzak Durun

Daha sayayım:
  • Elite V3 PSU'larda en temel korumalardan olan OCP bile yok.
  • Masterbox Lite 5 kasalar hava almıyor.
  • Masterbox'ların yeni çıkan modellerinin ön pleksisi kalitesiz. Benim Rampage Azor bile daha kaliteli.
Hangi markanın her ürünü sorunsuz? 🤔

Daha sayayım:
  • Elite V3 PSU'larda en temel korumalardan olan OCP bile yok.
  • Masterbox Lite 5 kasalar hava almıyor.
  • Masterbox'ların yeni çıkan modellerinin ön pleksisi kalitesiz. Benim Rampage Azor bile daha kaliteli.
Tekrar belirteyim bazı ürünler sorunlu veyahut eksik olabilir ama yine de daha iyidir.
Bunlara ek yapayım fanlardaki uğultu sorunu.

Tasarımı birbirine benzemeyen kasa mı kaldı hocam? Ama malzeme kalitesi, soğutma veya sessizlikleri aynı mı ki? Sanmıyorum. Ayrıca bu ön paneli Corsair 500D RGB modeline de benziyor ama onunla aynı olma imkanı var mı hiç?
Benzeme değil birebir aynı. Bu kadar benzerlik nasıl olabilir başka türlü?
kolink.jpg
5da039c6946ff0.81256539_onjimkegphlqf_500.jpg
Screenshot_20191121-000516_Samsung Internet.jpg

Ne kadar ekmek o kadar köfte dostum. Bu Razer, Steelseries, Logitech, Corsair boşuna mı bu kadar pahalı?
2015'te Logitech g300s almıştım. Bu kadar kaliteli bir mouse görmedim. O kadar çok kullanmama rağmen, Knight'ta macrosu olsun LoL'de sağ tıklaması olsun çok fazla kullandım ve hala ilk aldığım gün ki gibi maşallah.

Yaklaşık 1 yıl önce abim 30 liraya mı ne A4-Tech Mouse aldı ve halende sapasağlam çalışıyor. Gram sorunu yok. Bazen hayvan gibi bastığımız oluyor ama hiçbir sorun yaratmadı şu ana kadar. Bu mouse varken neden çakma çakma markalar alayım ki?

Bahsettiğim mouse:
Eki Görüntüle 462248
A4-TECH çok kaliteli bir marka, dandik ürününü görmedim.

2015'te Logitech g300s almıştım. Bu kadar kaliteli bir mouse görmedim. O kadar çok kullanmama rağmen, Knight'ta macrosu olsun LoL'de sağ tıklaması olsun çok fazla kullandım ve hala ilk aldığım gün ki gibi maşallah.

Arada üreticiler kendileri için iyi olmayacak ürünler çıkartıyorlar :)

Fiziksel deformasyon normal şartlarda garanti kapsamına girmez. Böyle sorunlar yaşamamak için ürünü satın almadan önce önlem almalısınız. İnsanoğlu tecrübe ederek öğreniyor maalesef. Herkese söylüyoruz Rampage, Everest ve Gamepower gibi markalardan uzak durun.
Gamepower niye?

Tek tek yazmak istiyorum şu markaları :)
Everest,Rampage,Snopy,Hadron,JD,Power Boost, Gamepower, Gametech, İzoly, Turbox, Frisby, Wozlo aklıma başka gelmiyor ama devamı var :)
Snopy bu klasmanda en iyisi yine.
Bu markaların kötü olması değil fiyatına göre üretmesiyle alakalı bunlar. Herkes Corsair, Logitech, SteelSeries alamıyor işte. Adamın 70 TL bütçesi var. Onu almış. 70 TL'ye Logitech mouse mu var? Olsa bile bundan farkı olmaz. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Şuan kullandığım mouse Logitech m90 , 40 tl ye almıştım. Kullanımı idare eder ne de olsa oyuncu değilim.
555 kere yazdık bu firmalardan uzak durun diye. :)
Everest'in adı değişmişi değil mi bu malum marka zaten? Alınır mis gibi Logitech m100 olmadı m90, soyulma derdi kalmaz. Ucuz olunca illa dandik marka alınmalı diye bir şey yok.
Aynen Logitech m90 kullanıyorum, yeterli benim için, 40 tl ye aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı