Rampage'im Çakma ürün yapmaz (!)

GamePower olur mu?
1588454806637.png

Cooler Master MM710 modeli.
Model ismini yazarsanız düzenlerim, ekipmanları tam bilmiyorum :(

Son düzenleme:
Donanım Arşivi'nin videosuna yazdığım yorum:
Aynı paralara Logitech G102-G203 varken neden bunu alalım?

PMW3325 eski ve 100 IPS değerine sahip bir sensör iken Logitech hem daha güncel hem daha yüksek tarama hızına sahip bir sensör kullanıyor ağırlığık, yazılım falan hiç girmiyorum.

Marka olarak bakmadım olaya bu ürün fiyat performans değil.

Kimse cevap bile yazmadı çünkü çekiliş vardı 🤣
GamePower olur mu?
Eki Görüntüle 551852
Cooler Master Mouse.
GamePower olur mu?
Eki Görüntüle 551852
Cooler Master Mouse.

Kapsamlı bir FBI baskını düzenledim ve bulduğum sonuçlar. @Caner Uncu bizi buraya çağırdın bari yorumları beğen (!)
Hayatınızda her sitede gördünüz ama hep Frisby, Rampage, PowerBoost adı altında satıldılar, asıl küfür ettiğimiz Çin malı ürünlerin linkleri;
M908 Abyss Upgraded new edtion, Rainbow addressable LED Bu ürünü bir yerde görmüşsünüzdür, Rampage satıyordu galiba. Kendi konum olsa bayağı onunda linkini bulurdum da, şimdi yorgunum :D

Polaris Black-GameMax | Computer Case | Power Supply | Cooling Parts | Keyboard | Mouse | Monitor-GameMax PowerBoost satıyordu.

Moonlight-B-Blue-GameMax | Computer Case | Power Supply | Cooling Parts | Keyboard | Mouse | Monitor-GameMax Rampage satıyor.

HotWheels concept computer case Çok iyi bir kasa, görünüşü ve tasarımı bir tek bana mı çok iyi geldi? Hava akışı konusunda her yer kapalı gibi.

Optical Case Included 4x ARGB rainbow fans and USB3.0 port Rampage Azor modeli.

Asgard RGB ready, With USB3 Aerocool Project kasasının aynısı.

RockStar RGB light backlit front panel Bu ürünü Rampage getirse gerçekten tebrik ederim, bayağı hoş tasarıma sahip değil mi?

Bu daha filmin başı, mesaja iyi bi' like gelirse; daha fazlasını atarım :D @ZombiQ @Kayra Cem @Yunusemre0101 @HakanCT @299884 Az etiket atayım da hit artsın :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı