Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne ara 11 aboov 16 olmuş ne ara oldu yav.

Herhangi bir şey bulamadım. Altında ve kenarlarda bozuk bir pikselleme bulamadım. Her bir oyun arası piksel aynı ve birbirini tutuyor. Kendi telefonumla da aynı fotoğrafı denedim ve arkadaşın telefonu, 6.67 inch'den daha küçük. Ekran hacmi yanıltabilir yalnız ama fotoğraf içinde bir çelişki de bulamadım. Onun için şimdilik sıkıntı yok.
GoW oyununu kodluyor herhalde hocam hallederse onada bakın lütfen.

Ne ara 11 aboov 16 olmuş ne ara oldu yav.

Herhangi bir şey bulamadım. Altında ve kenarlarda bozuk bir pikselleme bulamadım. Her bir oyun arası piksel aynı ve birbirini tutuyor. Kendi telefonumla da aynı fotoğrafı denedim ve arkadaşın telefonu, 6.67 inch'den daha küçük. Ekran hacmi yanıltabilir yalnız ama fotoğraf içinde bir çelişki de bulamadım. Onun için şimdilik sıkıntı yok.
Hocam zaten RDR2 yi normal almıştır. Yani burada yutturmaya çalışıyor ama oynama yapmasına bile gerek yok fotoğrafta. Ultra pahalı bir oyun değildi zamanında.

Arkadaşlar olay cok uzamış.
Adam bildigin baskasının hesabındaki oyunların fotografını atmış bahanede üretiyor hesaba erişimim yok diye hesaba erişimi yoksa 2 saat önce kodu nasıl kullandı ?

GoW oyununu kodluyor herhalde hocam hallederse onada bakın lütfen.
Benim uykum var ben uyucam zaten kaç gündür düzgün uyuyamadım sıcaktan 😭 Arkadaş umarım sabaha atarsa bakarım ve yine paylaşırım sonucu merak etmeyin. Umarım sabaha paylaşır 💀

Hocam zaten RDR2 yi normal almıştır. Yani burada yutturmaya çalışıyor ama oynama yapmasına bile gerek yok fotoğrafta. Ultra pahalı bir oyun değildi zamanında.
Evet onun için Steam hesabından bakmak daha doğru diye belirttim. Zaten bir oyunu önceden de almış olabilir. Ayrıca bahsedilen oyun Rust :)

Benim uykum var ben uyucam zaten kaç gündür düzgün uyuyamadım sıcaktan 😭 Arkadaş umarım sabaha atarsa bakarım ve yine paylaşırım sonucu merak etmeyin. Umarım sabaha paylaşır 💀

Evet onun için Steam hesabından bakmak daha doğru diye belirttim. Zaten bir oyunu önceden de almış olabilir. Ayrıca bahsedilen oyun Rust :)
Iyi geceler. Arkadas kayiplara karisti.

@TolgaB36 bu şekilde reklam yapacaksanız ileride insanların kanıt bekleyeceğini de hesaba katmalıydınız. Amatör bir iş olmuş, yok yere itibarınızdan oldunuz. Neyse Instagram sayfanıza gelen yorumları silmeye devam edin, hâlâ keriz silkeleme şansınız var. Bilinçli tüketici bu konudan sonra sayfanıza uğramaz artık.

Bence random bir hesabın kütüphanesinden GoW atsa daha heyecanlı olurdu. 😅

Sizin yerinize ben yolladım hocam sıkıldım. :D
1689365768812.png

Beyler admini çağırıyorum geliyor lütfen bunun altına mesaj yazmayınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı