Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba adminle şu an seste konuşuyorum engelleme falan yok full kolpa.

Herkesten özür diliyorum. O hesabı spamlayabilirsiniz benim değil zamanınızı çaldığım içinde özür dilerim bir daha böyle bir şey yapmayacağıma söz veriyorum.

Kral sen kimsin ve ne zaman benden bir şey aldın ben şu an bir arkadaş ile sesli görüşmedeyim sen benden key almışsın sonra oyun çıktı demişssin ben seni engellemişim? Bana benden aldığın ve benim seni engellediğim ekran görüntülerini atar mısın? Söz veriyorum şu konudaki herkese ücretsiz key dağıtacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral sen kimsin ve ne zaman benden bir şey aldın ben şu an bir arkadaş ile sesli görüşmedeyim sen benden key almışsın sonra oyun çıktı demişssin ben seni engellemişim? Bana benden aldığın ve benim seni engellediğim ekran görüntülerini atar mısın? Söz veriyorum şu konudaki herkese ücretsiz key dağıtacağım.
Hocam biraz sizin de hakkınız girmiş olabiliriz bu arada. Onun içinde kusura bakmayın. Arkadaşın sizinle bağlantısı vb durumlarz bazı şüpheli hareketleri buna itti olayları.

Konuya yazan arkadaşlar lütfen biraz olay çözmem için zaman verebilir misiniz bana? Bir arkadaş ile sesi görüşüyorum ama hacı what karagöz adlı kullanıcıyla hiçbir bağım kesinlikle yok ve olmadı bunu kanıtlar se şu forumda manevi tüm değerlerim üzerine and içerim ki herkese ücretsiz key dağıtacağım.

Kral sen kimsin ve ne zaman benden bir şey aldın ben şu an bir arkadaş ile sesli görüşmedeyim sen benden key almışsın sonra oyun çıktı demişssin ben seni engellemişim? Bana benden aldığın ve benim seni engellediğim ekran görüntülerini atar mısın? Söz veriyorum şu konudaki herkese ücretsiz key dağıtacağım

Upside down oyun keyi mi dagıtacaksınız hocam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı