Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Reklam gibi bir amacım olsaydı direk buradan yapardım. Hesabın ismini de ben vermedim. Arkadaş verdikten sonra ben kefil değilim de dedim. Arkadaş beni engelledi evet hesabına girince hiçbir posta ya da ismine erişemiyorum. Almanızdaki tek etkenim aptalca GoW çıkı diye yalan söylemek. Gerçekten çok aptalca bir şey yaptım hepinizden özür diliyorum tekrardan yarın akşam çekiliş yapacağım özür hediyesi olarak.

Hocam peki benim anlamadığım GoW arkadaşınıza mı çıktı da böyle dediniz? Size çıkan oyunlar ne?

Reklam gibi bir amacım olsaydı direk buradan yapardım. Hesabın ismini de ben vermedim. Arkadaş verdikten sonra ben kefil değilim de dedim. Arkadaş beni engelledi evet hesabına girince hiçbir posta ya da ismine erişemiyorum. Almanızdaki tek etkenim aptalca GoW çıkı diye yalan söylemek. Gerçekten çok aptalca bir şey yaptım hepinizden özür diliyorum tekrardan yarın akşam çekiliş yapacağım özür hediyesi olarak.

Hocam bana kullanıcı adını verebilir misin ya bir konu açıyorsun bir sürü insan ayzıyor beni zan altında bırakıyorsun kardeşim, bu olay bir karalama olayıysa ben bu olayı mahemeye kadar taşıyacağım benle olan bir ss ini şu sayfaya at bir tane key alıpta seni engellediğim ss i at böyle bir yalan oalbilir mi çıldırıcam ya

Hocam kısa olmayan bir özet ile.

HacıWhat adlı arkadaş kendisinin ve arkadaşlarınızın bir Instagram sayfasından random kod aldığını ve oyun çıktığını söyledi. Bunun üzerine @Yukapian adlı arkadaş denedi ve dediğiniz gibi paketti oyunlar ama çoğunluk olarak da fiyatı düşük, zam aldıktan sonraki değersiz oyunları verdiğinizi düşünüyoruz ve bir nevi eminiz. Ben de forumda daha önceden hesabınızda kötü olan yorumların silindiğine dair bir yazı okudum forumda ve bu deneyimi kendi hesabım üzerinden paylaştım ve hesabım sayfadan banladı. Görseller aşağıda. Bu yaptığınızı ise hiç yakıştıramıyorum. Sonrası ise arkadaşın palavraları ile dolu oldu.

bana yazabilir misin lütfen?

Bence olay çok uzadı. Herkes açıklama yapıp konu kilitlenebilir. Sonra işi bitmemiş olanlar başka bir platform üzerinden tartışabilirler. Konu sahibi arkadaş da reklamcı değilmiş ama yalancıymış. Ve şu an büyük bir iftira var siteye karşın.

Benim anlatmama bir müsaade edin lütfen herkesle konuşuyorum olayın baş kahramanı.
@hacıWHAT ile KaraGÖZ hariç sen kimsin hesap ismin ne çok ciddiyim burada bu olayı benimle konuştuğun SS'leri paylaşmaz isen bu olay mahkemeye taşınacak. Sen kimsin ve amacın ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence olay çok uzadı. Herkes açıklama yapıp konu kilitlenebilir. Sonra işi bitmemiş olanlar başka bir platform üzerinden tartışabilirler.
Konuda bahsi geçen sayfanın sahibinin konuya dahil olmasıyla asıl şimdi konu başladı bence. Öncesindeki sayfaların yarısı diğer kullanıcıların yaptığı goygoy.

Konu ilgimi çekmedi desem yalan olur, kalsın bence.

@TolgaB36 arkadaş reşit bile değildir muhtemelen. Kötü niyetle böyle bir işe girdiğini sanmıyorum. Sakince sorularınıza cevap verebilse yeter herhalde.

Konuda bahsi geçen sayfanın sahibinin konuya dahil olmasıyla asıl şimdi konu başladı bence. Öncesindeki sayfaların yarısı diğer kullanıcıların yaptığı goygoy.

Konu ilgimi çekmedi desem yalan olur, kalsın bence.
Aynen hocam benimde ilgimi çekmedi değil :) Gerçekten bayağı olay var şu an burada.

Hocam, peki benim anlamadığım GoW arkadaşınıza mı çıktı da böyle dediniz? Size çıkan oyunlar ne?

Hocam, ilk başta dediğim gibi benim bilgisayarımı temizlemeye verdim. Arkadaşım bana bu sayfayı attı. Keşfette görmüş. Yorumlar da çok düzgündü. Ben de ilk almak istemedim. Arkadaşım da 2 alana 3 key mi ne kampanya varmış, o yüzden 2 tane aldı. Ben de parasını verdim. Benim hesabım da onda. Bilgisayarım gelince ilk işim SS atmak olacak söz veriyorum. Arkadaşımın sistemi iyi, o bana RDR2 çıktı dedi. Fotoğraf istediniz attırdım. Benim hesabım da onda. Aile paylaşımı gibi bir şey varmış. Bendeki oyunları oynamak için açmıştık olmadı. O attı bana atmış ETS 2'yi sonra arkadaşım bu çok iyi bir şeymiş sen de al, dedi. Ben de size sorayım dedim ama aptallık edip yalan söyledim. Tolga arkadaş başkası kullanıyor hesabı demiş benim bir alakam yok ama engelleyeyim. Şu an key satılan hesapta ben herhangi bir atıfta bulunmadım. Engellemişsiniz beni o yüzden size dolandırıcıymış dedim. Başka bir olay yok. Zamanınızı çaldım, key satan arkadaş senden de özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@TolgaB36 arkadaş reşit bile değildir muhtemelen. Kötü niyetle böyle bir işe girdiğini sanmıyorum. Sakince sorularınıza cevap verebilse yeter herhalde.
Kesinlikle katılıyorum hocam. Büyük bir ihtimalle hiç bir şeyden haberi yoktu. Böyle büyüyeceğini de bilmiyordu. Şuan bayağı korkmuştur büyük ihtimalle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı