İnceleme Randomfrankp X X-Raypad Jade Air SE skates

Merhabalar,

18 aralık tarihinde Wraith üzerinden Beast X Pro mouse’um ve ESPTiger Talismans Yasheng V2 mousepad’im için skates satın aldım.

Kargo ücreti yüzünden pahalıya gelse de swar10 koduyla bir tık ucuza satın aldım.

Öncelikle mevcut mouse’umun skates’inden bir şikayetim olmasa bile skates deneyimlemek istedim. Mel0nfps adında kanadalı bir youtube kanalından aldığım öneriyle bu skatesleri aldım.

İkinci olarak bu skates’in iki farklı versiyonu var; Jade Air ve Jade Air SE versiyonu.
Jade Air olan modelde 40 adet 6.5mm skates çıkarken, SE modelinde ise 20 adet 6.5mm, 20 adet ise 8mm skates çıkıyor. Bunun dışında tamamen aynılar.

Şimdi direkt olarak kutusunun görseliyle başlıyorum:

Normal versiyonundan daha koyu renkte olan bir kutu rengiyle bizi karşılıyor SE sürümü.

Kutuda Apple cihazlarına benzer şekilde bir açılış stili var. Oradan yırtıp kutuyu açıyorsunuz.

Kutu içeriği üstteki şekilde, normal.

6.5mm ve 8.0mm olacak şekilde 20’ye 20 skates gelmekte. Siz kendi mousepad’inize hangisi daha uygunsa onu takın.

randomfrankp kanalının önerdiğine göre benim mousepad’im için 6.5mm daha uygun. Ben yine de ikisini de denerim diye bu SE versiyonunu aldım. Cam ve bunun gibi aşırı hızlı mousepad’lerde 8.0mm skates kullanılmasını öneriyor randomfrankp.

Kendi skateslerimi söktüm, Jade Air SE 6.5mm olanları takıyorum.

Kendi skatesleri yine gayet akıyordu ama Jade Air SE ile çıkan sürtünme sesi azaldı ve biraz daha pürüzsüz hissettiriyor. Duyduğuma göre ESPtiger Ice V2 gibi skates’lerden geçiş yapılınca çok hissettiriyormuş ama bizzat denemedim.

Ayrıca skates’leri erimiş Fantech Helios II Pro S’ime de 8.0mm olanları taktım. 8.0mm olan daha kontrollü hissettiriyor ama 6.5mm’deki akıcılık yok yüzey alanın daha fazla olmasından dolayı. Benim mousepad’den kaynaklı biraz

Bu değişimden sonra da mouse cidden gençleşti diyebilirim.

Şu anki performansından gerçekten memnunum. Ana amacım denemekti zaten, iyi de oldu.

Bir sorusu olan varsa sorabilir, cevaplarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…