Rank Boost için verilen hesapta hile açılması

Mert Can1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir siteden CS:GO rank Boost paketi aldım hesabı verdim hile kullanıp ban yemiş. Hesap sitede onaylanmış T.C. Kimligi girilmiş bir hesaptı. Ben şikayetci olup dava açabilir miyim bir sonuç çıkar mı? Yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah be hocam, yapmayın şu işi. Kendi emeğinizle oynayın. Sonrasında üzülüyorsunuz, paranıza yazık oluyor hiç değilse. Velev ki hilesiz rank boost yaptı, sizi becerilerinizin üstünde bir yere taşıdı. Ne olmasını bekliyorsunuz ki? Geri düşeceksiniz zaten... Başkalarının oyununu zehretmek umurunuzda değil farkındayım fakat bari kendinizi düşünün be hocam.

Sorunuzun cevabı: Açabilirsiniz, fakat hiç bir işe yaramayacaktır. Davayı kaybeder bir de karşı davayla karşılaşabilirsiniz. Sonuçta bir hizmet satın alıyorsunuz fakat bu hizmet yasal olmayan bir hizmet, ayrıca kullanıcı size eğer hilesiz çıkma vb sözler vermediyse, yöntemlerinden kaynaklı olarak açtığınız dava size bir şey kazandırmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı