Ranker Cygnus kasaya RGB fan öneri

NuteLya

Megapat
Daha fazla  
Dostlar bu kasayı alacağız da üst tarafında fan yok. Oraya da fan almak istiyoruz aynı şekilde RGB. Öneriniz var mı? 12,14mm destekliyor sanırım. Bir de hepsini nasıl bir çalıştıracağız bunların? Fan önerisi sinerji üzerinden olursa sevinirim.

Aynı kasadan aldım ama sistemi tamamlayamadığım için kullanamıyorum. Fanların her biri birbirine bağlanıp direkt güç kaynağına bağlanıyor. Işıkları kendi ritmi ile yanıyor ayarlayamıyorsunuz yani. Ayrıca o kasaya 4 fan bence yeterlidir ekstra fan almanıza gerek olduğunu düşünmüyorum.

Aynı kasadan aldım ama sistemi tamamlayamadığım için kullanamıyorum. Fanların her biri birbirine bağlanıp direkt güç kaynağına bağlanıyor. Işıkları kendi ritmi ile yanıyor ayarlayamıyorsunuz yani. Ayrıca o kasaya 4 fan bence yeterlidir ekstra fan almanıza gerek olduğunu düşünmüyorum.
Kasa güzel mi peki? Memnun kalır mıyız? Hava akışı önemli benim için çünkü.
Bütçe lazım fan başına?
Fan fiyatlarını bilmiyorum. Kasa bütçesi zaten belli içerisine siz kendiniz ne koyarsanız onu önerin. 2x üst bölmeye takılacak fan.

Kasanın önü zaten mesh. Ama belirttiğim gibi kullanamadım. Bence pişman olmazsınız.

Kasanın önü zaten mesh. Ama belirttiğim gibi kullanamadım. Bence pişman olmazsınız.

Bu fanlar anakart'a bağlanmıyor mu? Veya iki tane daha fan alıp onları mı anakart'a bağlayacağız. Anlamadım ki nasıl olacak bu. Hiç anlamadığım iş :D.
Hepsi eşit nasıl yanacak RGB olarak?

Hepsini eşit RGB yakmanız zor gibi çünkü bu fanlar kendi içlerinde modlanmış ve anakarta bağlamıyorsunuz sadece güç veriyorsunuz. Ekstra fan almakta kararlıysanız nasıl aynı modlarda çalıştırabileceğiniz hakkında pek bir bilgim yok açıkçası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı