kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 18 Aralık 2022 #11 Rexie dedi: LVBELC5. Genişletmek için tıkla... Saatim 200 milyar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rexie dedi: LVBELC5. Genişletmek için tıkla... Saatim 200 milyar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.351 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 18 Aralık 2022 #12 Ayrı ayrı seçmem gerekirse pop derim. Electro-pop çok hoşuma gidiyor. Ama hem pop hem de rap; ikisi birden aynı şarkıda olursa daha güzel oluyor.
Ayrı ayrı seçmem gerekirse pop derim. Electro-pop çok hoşuma gidiyor. Ama hem pop hem de rap; ikisi birden aynı şarkıda olursa daha güzel oluyor.
R Ronnietory Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 345 Makaleler 1 18 Aralık 2022 #13 Rap ama TRAP olmayanından
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #14 Rap bana daha uygun olduğu için onu dinlemeyi severim. Lirikal olarak bana daha çok hitap ediyor çünkü, rap müziğin temeli çoğunlukla şiir olduğu için, çoğu rap kafiye, rhyme ve flow içeriyor. Pop derken ama hangi pop? Pop'ün bir sürü alt türü var.
Rap bana daha uygun olduğu için onu dinlemeyi severim. Lirikal olarak bana daha çok hitap ediyor çünkü, rap müziğin temeli çoğunlukla şiir olduğu için, çoğu rap kafiye, rhyme ve flow içeriyor. Pop derken ama hangi pop? Pop'ün bir sürü alt türü var.