Rap müziğe 15 yaşında tekrar başlamak mantıklı mı?

902722

Centipat
Makaleler
7
Şimdi 13 yaşıma kadar prodüktörlük yapıyorum, fakat yaptığım çoğu iş deneysel kalıyor. İlk önce newschool rapçilerden direk esinlendiğim için Flow tamamen gelişmiş değil ayrıca oldschool tarzı denemeye çalıştığımda aşırı başarısız oluyorum ve Flow'um pek gelişmiş değil oldschool için, açıkçası 15 yaşında oldschool rap ve newschool tarzları karışık dinleyip Rap'e tekrar başlamak mantıklı mı? Hem lirikalite hem de Flow konusunda bu bana faydalı olur mu ileride? Eğer ileride prostat kanserini atlatıp rapçi olursam bu bana fayda sağlar mı? Bu sormamın sebebi, birçok rapçi 10, hatta 13 ve 4 yaşında Rap'le tanıştı fakat ben 8 yaşında zar zor komşum sayesinde tanıştım Rap'le ve bana göre oldukça geç bir yaş. Şimdi ise tekrar Flow ve ritim tutturmayı kısaca Rap'imi sıfırdan tekrar geliştirmek için 15 yaşında Rap'e tekrar başlamam sağlıklı mıdır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 16 17 de Rape başlayan arkadaşım vardı, bayağı çevre edinmiştik onun sayesinde Ezhelle reckolle + abugatla tanışma fırsatı bulmuştum. Sen çabala elinden geleni yap zamanla gelişe gelişe iyi yerlere gelebilirsin.

Hocam yaşın bir önemi rapte gerçekten yok. Örnek vermem gerekirse Lil Baby Rap'e 23 yaşında arkadaşlarının zoruyla başladı şu anda bence dünyanın en iyi Flow'una sahip rapçisi. Sen başla gerisi gelir zaten. Rapte en önemli şey bence çevrenin olması ona da önem vermelisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı