Rap müziğe meraklıyım

• Konuyu başlatan l1l
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.538

l1l

Hectopat
Makaleler
1
Türk rap olsun yabancı olsun çok seviyorum ve dinlediğimde mutlu oluyorum. Özellikle drill tarz rap seviyorum. Hayattaki en yetenekli olduğum konu rap yapmak, freestyle yapıyorum. Genellikle arkadan hazır beat açıp fakat kelime haznem geniş değil ve 14 yaşındayım. 18 yaşına geldiğimde drill tarzı bir rap şarkısı yayınlamak istiyorum. Sizce bu yaş uygun mudur? Üstelik babam müzik konusunda çok yetenekli ve beni destekliyor. Bir midi klavye alıp beat yapmayı planlıyor, sizin önerileriniz ve fikirleriniz nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer merakınız varsa ve buna bağlı hayalleriniz de varsa, başlamanın bir yaşı olduğunu düşünmüyorum. Ben de aynı şekilde müzik yapıyorum ara sıra kendimce. Başarılı olduğunuz günleri görmek isterim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım böyle bir şey yapıp söz yazabiliyorum demiyorsundur.
Öylelerini çok gördük.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yanlış anlamayın ama özellikle sizin yaşınızda "Ben rap yapıyorum." diyen insanlar çok arttı. Eğer sizde klasik bir 14 yaş 40 kg drill rap sanatçısıysanız yol yakın iken dönün.

Yanlış anlamayın ama özellikle sizin yaşınızda "ben rap yapıyorum." diyen insanlar çok arttı. Eğer sizde klasik bir 14 yaş 40 kg drill rap sanatçısıysanız yol yakın iken dönün.

Hayır hocam amacım kendimi geliştirip kendi çapımda küçük parçalar yayınlamak bu işten para kazanayim ünlü olayim gibi bir hedefim yok baba parasıda değil kendim çalışıp mikrofon vesaire almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı