Rap müzik CD'leri nasıl?

Abim eskiden bunları tane almış. Sonradan bana bıraktı al sakla dedi, Ceg'lerin değerini az çok biliyorum ama sizce değerleri nedir bu CD'lerin değeri.

Eki Görüntüle 1737216

Nefret - meclis-i ala İstanbul.
Nefret - anahtar.
Ceza - yerli plaka.
Beta - pişti.
Beta & pit10 - bu işte bir terslik var.
Jagged - ağır siklet rap.
Jagged - alter ego.
Cegıd - delüzyon.

Kaç para istiyorsan cidden veririm sadece sana ulaşabileceğim bir tel ya da sosyal medya adresi vermen yeterli.

Hocam herkese selam. Falsenin_raparsivi sayfasında albümlerimin hepsini paylaşıyorum yeni albümlerimde var. Bir albümü satacağımda oradan bilgilendireceğim. Ağır siklet rapi 900e bir arkadaşıma bırakıyordum ama kendisi sonradan vazgeçtiği için elimde kaldı. Arşivde saklamayı düşünüyorum, ama fikrim değişirse Instagram'dan bilgilendireceğim. Saygılar.

Hocam herkese selam. Falsenin_raparsivi sayfasında albümlerimin hepsini paylaşıyorum yeni albümlerimde var. Bir albümü satacağımda oradan bilgilendireceğim. Ağır siklet rapi 900e bir arkadaşıma bırakıyordum ama kendisi sonradan vazgeçtiği için elimde kaldı. Arşivde saklamayı düşünüyorum, ama fikrim değişirse Instagram'dan bilgilendireceğim. Saygılar.
Instagram'dan dönüş sağladım size, ağır siklet rap albümü için.

Abim eskiden bunları tane almış. Sonradan bana bıraktı al sakla dedi, Ceg'lerin değerini az çok biliyorum ama sizce değerleri nedir bu CD'lerin değeri.

Eki Görüntüle 1737216

Nefret - meclis-i ala İstanbul.
Nefret - anahtar.
Ceza - yerli plaka.
Beta - pişti.
Beta & pit10 - bu işte bir terslik var.
Jagged - ağır siklet rap.
Jagged - alter ego.
Cegıd - delüzyon.
Jagged alter ego
Jagged ağır sıklet rap
Cegıd deluzyon kaça veirsin