WingarMST
Centipat
Daha fazla
Hocam dediğinden hiç bişi anlamadım ama illaki ilerde anlarım inşallah şuan heves ettim hobi olarak yapıcam inşallah. Yapınca buraya atarım linkini soundcloud a yüklicem önce.Audacity'de bir ses kaydı almayı dene. Filter Curve EQ ile 80-130 Herz arasını biraz yükselt, diğer frekansları biraz kıs. Bu şekilde net ses alabiliyorsan mikrofonu kullanabilirsin. Genellikle müzikle vokal arasında frekans çakışmasını önlemek için böyle bir ayar yapılıyor. Harmonik içerik ekleyerek sesleri daha belirgin hâle getirmek ve farklılaştırmak için ücretsiz saturation eklentileri de var onları da kullanabilirsin.
Distrokid nasıl hocam hizmeti ücretli mi?SoundCloud da da yayınlayabilirsiniz distrokid gibi platformlarla Apple Music Spotify gibi platformlara şarkınızı çıkarabilirsiniz. Sözler içinse kafiyelere ve ritmi kaçırmamaya dikkat etmeniz gerek bunları da zamanla müzik dinledikçe halledersiniz diye düşünüyorum. Mix Master'ı da FL Studio'nun içinden yapabilirsiniz daha kaliteli işler çıkarmak istersenizde harici pluginler var (fabfilter waves gibi şirketlerin) onları kullanabilirsiniz.