Rap müzik önerisi

Hayır Killa çöp değil, eski adammış belli.
Zaten bir insanın sadece bir şarkısında glug glug dediği için dışlayamam ki bir sürü adam akıllı rapçiyle çalışmaları var.
Bu arada 1.5 yıl oldu mu bilmiyorum Khontkar'ı anladımda Ben Fero hakkındaki düşüncelerim asla değişmez saçma çünkü.
Zaten ben burda adamın kişiliğine laf etmedim sadece şarkıları kötü.
Dostum eski adammış dediğinden belli, fight club şarkısı ile tanıdın büyük ihtimalle. Sen şeylerden değilsin neyim var ki dinleyip old rap dinlediğini sanan,1 yıldır rap dinleyen kişiler.
İlk yazdığında senide böyle tiplerden sandım. Doğru diyorsun ben feronun şarkıları bana da hitap etmiyor.

Dostum eski adammış dediğinden belli, fight club şarkısı ile tanıdın büyük ihtimalle. Sen şeylerden değilsin neyim var ki dinleyip old rap dinlediğini sanan,1 yıldır rap dinleyen kişiler.
İlk yazdığında senide böyle tiplerden sandım. Doğru diyorsun ben feronun şarkıları bana da hitap etmiyor.
Hayır ben old dinlemiyorum, yani Neyim Var ki şuan yok kitaplığımda (artık nedeniyorsa kitaplık mı, playlist mi)
Dinlediğim topu topu 2 Rapçi var şuan Hidra ile Massaka.
Bende ondan bahsediyorum. Arkadaş hem "Ais Ezhel" yazmış yani hem eski adını yazmış hemde "rapçilerdendi" yazmış. Zaten onu belirtmesine rağmen aynı şeyi söylemeniz garibime gitti.
Ya abi şekilli olsun diye yazdım amma abarttınız ha ne güzel havalı duracaktı :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı