Rap piyasası neden böyle?

1kedi7beni

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki Trap diye bir müzik türü çıktı. Rap'in başka bir versiyonu. Bu parçalar ne kadar kalitesiz olursa olsun çok popüler oluyor, sizce bunun sebebi ne? Trap neden doğru temsil edilmiyor? Mesela eski ve gayet iyi bir Rap parçası olan "No. 1 bol pantalon ve 70'lik" gibi bir rap 500.000 izlenirken "200 milyar" isimli ıkınma parçası nasıl oluyor da 11M izleniyor? Bunun mantıklı bir açıklaması olmalı. Kimsenin müzik zevkine laf etmeye hakkım yok ama bu da abartılı zaten. No. 1 örneğini genel anlamda çoğu kişinin nefret etmeyeceği bir sanatçı olarak verdim ama müzik zevkin ne olursa olsun bu "200 milyar" adlı şarkı direkt ıkınma şarkısı. Biliyorum biri Rap, biri Trap ama sonuçta aynı kökten geliyorlar. Bu Yunan şarkısı nasıl 11M izleniyor? Bana mantıklı bir açıklama yapmanız lazım ve yine aynı No. 1 sanatçısından bir Trap parça olan Rockstar her ne kadar ben sevmesem de bu 200 milyar adlı parçadan katlarca daha iyi olduğu kesin. Sizce tüm suçlu TikTok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam popüler kültür köleleri artık müziğin tekniğine, sözlerine, kalitesine bakmıyor ki.
TikTok platformunun da etkisi büyük bu konuda. Diyecek söz yok.
hocam haklısın popüler kültür falan hepsini dinledim çakal falan ama bu ayrı birşey bunu da dinlemesinler be

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam popüler kültür köleleri artık müziğin tekniğine, sözlerine, kalitesine bakmıyor ki.
TikTok platformunun da etkisi büyük bu konuda. Diyecek söz yok.
Popüler kültür köleleri diyorsun sen de herkes gibi internet kullanıyorsun :)

O müziklerde de teknik, söz ve kalite mevcut. Sen alıcısı değilsin diye bu tarz yorumlarda bulunmak yanlış. İsteyen istediğini dinler.

O müziklerde de teknik, söz ve kalite mevcut. Sen alıcısı değilsin diye bu tarz yorumlarda bulunmak yanlış. İsteyen istediğini dinler.

Tabii ki de sana hak veriyorum ama sencede işler çığrından çıkmadımı suçu kendimde de ararım bunları biz ünlü yaptık ama insan sözlerine biraz önem verir bu ülke ceketini çıkarmak için seyirciden izin isteyen neşet ertaş gördü bunlarada dinlemende karışmam ama bunlar sanat değil trap dediğin bu değil.

Hocam ben arkadaşın internet kullanmasında bir kölelik göremiyorum?

Ah! Sert kafa babalar dominan' (Şş)
Yeni manitamın ismi Ha'monica (Wouh)
Hareketler kısıtlı bak olaylar ideal
"Merhaba"na "Merhaba", "Görüşürüz, hoşça kal" (Grr)
Bi'kaç araba var, sanki rent a car
Made legal, oğlum hep devam yola (Yeah)
Bende bi' kişinin sade resmi var
Vallahi' mutlak golü bunlar taca attılar

Tabii ya söz de var, inanılmaz sözler var hatta 😀.

LVBEL C5, çakal, batufex, reckol, sefo gibi sanatçılar türk müzik tarihinde önemli sanatçılardır arkadaşlar ister kabul edin ister etmeyin. Domates biber patlıcan, arkadaşım eşek diye söz yazan adama laf söyletmiyorlar çok derin anlam taşıyan çakal şarkılarına laf ediyorlar... Bu şarkıların değeri yıllar sonra anlaşılacak bence.

hocam haklısın popüler kültür falan hepsini dinledim çakal falan ama bu ayrı birşey bunu da dinlemesinler be

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beğenilmemiş ki şarkı zaten ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı