Rap piyasası neden böyle?

Lvbel C5, çakal, batufex, reckol, sefo gibi sanatçılar Türk müzik tarihinde önemli sanatçılardır arkadaşlar ister kabul edin ister etmeyin. Domates biber patlıcan, arkadaşım eşek diye söz yazan adama laf söyletmiyorlar çok derin anlam taşıyan çakal şarkılarına laf ediyorlar... Bu şarkıların değeri yıllar sonra anlaşılacak bence.

Hocam çakalın bir şarkısından dörtlük bana buradaki derinliği anlatır mısınız?

Gel uçalım buradan, yeni aşkım, bas gaza
Bulamazsın hayatında dızo model tas kafa
Biraz fazla anlatırım açar çünkü laf lafı
İçindeyken zirvedeyim, bunun zevki Kafdağı, wow

LVBEL C5, UZİ falan bunların alayından nefret ediyorum. Benim için en kral Türk rapçi Ceza kesinlikle. Hatta Ceza'yı ilk şu şarkısıyla tanımıştım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lvbel C5, çakal, batufex, reckol, sefo gibi sanatçılar Türk müzik tarihinde önemli sanatçılardır arkadaşlar ister kabul edin ister etmeyin. Domates biber patlıcan, arkadaşım eşek diye söz yazan adama laf söyletmiyorlar çok derin anlam taşıyan çakal şarkılarına laf ediyorlar... Bu şarkıların değeri yıllar sonra anlaşılacak bence.

Domates biber patlıcan diyen adamın "bayram" kelimesini eşinin kabrine ziyaret günü gibi derin bir anlam saklayan İngilizce albüm yapan ağğh saat 200 mılyar demek yerine çocuklara uygun şarkı yapan bir sanatçı senin övdüğün kişilerin ise en büyük başarısı senin gözünde Barış Manço ile aynı kefede olmalarıdır.

LVBEL C5, çakal, batufex, reckol, sefo gibi sanatçılar türk müzik tarihinde önemli sanatçılardır arkadaşlar ister kabul edin ister etmeyin. Domates biber patlıcan, arkadaşım eşek diye söz yazan adama laf söyletmiyorlar çok derin anlam taşıyan çakal şarkılarına laf ediyorlar... Bu şarkıların değeri yıllar sonra anlaşılacak bence.
Daha önceden Sadece Enese filozof diyen kişi mi bunu diyor?

Domates biber patlıcan diyen adamın "bayram" kelimesini eşinin kabrine ziyaret günü gibi derin bir anlam saklayan İngilizce albüm yapan ağğh saat 200 mılyar demek yerine çocuklara uygun şarkı yapan bir sanatçı senin övdüğün kişilerin ise en büyük başarısı senin gözünde Barış Manço ile aynı kefede olmalarıdır.
Yok yokkkk onları aynı kefeye koyamayız. Çünkü onların arasında dağlar kadar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı