Rap piyasası neden böyle?

Hocam çakalın bir şarkısından dörtlük bana buradaki derinliği anlatır mısınız?

Gel uçalım buradan, yeni aşkım, bas gaza
Bulamazsın hayatında dızo model tas kafa
Biraz fazla anlatırım açar çünkü laf lafı
İçindeyken zirvedeyim, bunun zevki Kafdağı, wow
Her şarkı derinlik taşıyacak diye bir şey yok, ama bazı şarkıları çok derin anlamlar içermekte. Gerçekten 500 yıl önce doğsaydı Türk tarihine geçen bir şiir yazarı olabilirdi çakal.
Domates biber patlıcan diyen adamın "bayram" kelimesini eşinin kabrine ziyaret günü gibi derin bir anlam saklayan İngilizce albüm yapan ağğh saat 200 mılyar demek yerine çocuklara uygun şarkı yapan bir sanatçı senin övdüğün kişilerin ise en büyük başarısı senin gözünde Barış Manço ile aynı kefede olmalarıdır.
"gidiyorum, görüyorum, dönence dönence dönence, bak bu da şahdamarın eşleniği" Evet gerçekten çok derin anlamlı sözler yazmış rahmetli Barış Manço.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

herkes türkçe rapla tanışma parçasını atmış ben her ne kadar ceza şinanay ile tanışsamda favorim biraz daha depresif kralım no1 in bol pantalon ve 70lik şarkısı bu da benden
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şarkı derinlik taşıyacak diye bir şey yok, ama bazı şarkıları çok derin anlamlar içermekte. Gerçekten 500 yıl önce doğsaydı Türk tarihine geçen bir şiir yazarı olabilirdi çakal.

"Gidiyorum, görüyorum, dönence dönence dönence, bak bu da şahdamarın eşleniği" Evet gerçekten çok derin anlamlı sözler yazmış rahmetli Barış Manço.

Bu adam troll, ciddiye almayın.

"gidiyorum, görüyorum, dönence dönence dönence, bak bu da şahdamarın eşleniği" Evet gerçekten çok derin anlamlı sözler yazmış rahmetli Barış Manço.
Sende çocuklarına "Korona midye sahil, Gittim fotoğrafçıya, Akşama ev varmı Rüştü"dersin domates biber patlıcan demek istemiyorsan.

Sende çocuklarına "Korona midye sahil, Gittim fotoğrafçıya, Akşama ev varmı Rüştü"dersin domates biber patlıcan demek istemiyorsan.
En azından şarkının eğlence için yapıldığı belli değil mi? Domates biber patlıcan veya bayram kelimesi üzerine derin analiz kasmaya gerek yok.
Aynen ondan bahsediyor :) Çok güldürdü bizi be hocam.
Sen derslerine çalışsana evladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı