Rap Tavsiyeleri

Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Selam Sosyal! Bildiğiniz gibi ara ara sizden tavsiyeler istiyorum. Dinlediğim sanatçılar arasından;
21 Savage, Metro Boomin, Future, Kendrick Lamar, Wiz Khalifa, Eminem, Post Malone, Quavo, Travis Scott ve Offset'i çok seviyorum.
Ayrıca Drake, Jay Rock, James Blake, XXXTENTACION, Joyner Lukas, Macklemore, Lil Uzi Vert, birazcık old school :D (2pac, Snoop Dogg vs.) ve neden bilmiyorum ama Lil Pump (Evet sanki kötü bir şey yapmış gibi hissederek dinliyorum) da dinliyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Stil olarak en sevdiklerimden bir kaç tane atarsam;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunları örnek verebilirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yemiyorum, içmiyorum, Tyga dinliyorum. ;)
Vaay, neden bilmiyordum ben bunu ya? Kendimi bayağı cahil hissettim :D 2 saat önce atmış, hoşuma gitti bayağı. Tarzı güzel.

Ice Cube bakabilirsin.
Old School severim. Ice Cube dinlemeyeli olmuştu bayağı. Yeniden keşfetmiş gibi dinlemeye başladım 😄
Teşekkürler önerileriniz için.

Yakarsa bu dünyayı Killa Hakan yakar😎
Türkçe Rap dinlemiyorum. Tarz meselesi, hoşuma gitmiyor. Ama şu videoya bakınca
klibi biraz komik gibi geldi :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı