Mouseu almayın, takılmalar yaşatıyor birkaç gün kullandıktan sonra.Merhaba güzel inceleme olmuş. Fare kablosuz kaç gram ölçermisiniz bende alacağım.
Kaç ips fare takılma izleyememe vs. oluyor mu ?
@GKD
Bunun sebebi mousepaddir. Optik olduğu için. Ben de mouseyi alalı 1-2 aya yakın süre oldu. Başta bende de oldu, çok sinirim bozuluyodu sonra optik mouselar hakkında birkaç araştırma yaptım. Mousepadi değiştirdim. Siyah düz renk bir mousepad aldım. Şu an hiçbir sıkıntı yaşamıyom ama eğer mousepad düz renk, hala oluyorsa onu bilemem.Mouseu almayın, takılmalar yaşatıyor birkaç gün kullandıktan sonra.
Yazacaktım ama konuyu bulamadım.
Gidin 2. el Rival 110 G102 falan alın. Çok daha iyi olur.
QCK'dan daha iyi bir mousepad bulabileceğimi sanmıyorumBunun sebebi mousepaddir. Optik olduğu için. Ben de mouseyi alalı 1-2 aya yakın süre oldu. Başta bende de oldu, çok sinirim bozuluyodu sonra optik mouselar hakkında birkaç araştırma yaptım. Mousepadi değiştirdim. Siyah düz renk bir mousepad aldım. Şu an hiçbir sıkıntı yaşamıyom ama eğer mousepad düz renk, hala oluyorsa onu bilemem.
Valla bilmiyorum. Ben 1 2 aydır kullanıyorum, bende başta oluyordu, o da mousepadden. Şu an olmuyor çünkü değiştim. Şu ann gayet iyi bi şekilde çalışıyor. Demek ki mousedan kaynaklı ya da yazılım falan. Ben de tam bilmiyorum [emoji846]QCK'dan daha iyi bir mousepad bulabileceğimi sanmıyorum [emoji846]
Bir de ekleme, mouseun driveri biraz sorunlu sanırım çünkü mouse kayması falan bundan kaynaklanıyor sanırım. Çünkü bende de aynı olay oluyordu, driveri kapatıp acınca düzeliyor.QCK'dan daha iyi bir mousepad bulabileceğimi sanmıyorum [emoji846]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.