Rapor edildim ve banlandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hdreizcehennemi

Hectopat
Katılım
30 Kasım 2017
Mesajlar
800
Çözümler
3
Bir süre önce, bir kullanıcı ile karşı düştük. Fikirlerimiz uyuşmuyordu ben saygılı bir biçimde kendi fikrimi savunurken bu kişi kaba davranışlar sergileyerek hem konudan alakasız noktalara çok değiniyor hem de insanları yalancılıkla suçluyordu. Konuyu takip eden bir sürü kişi bana destek çıkarken bu birey hala saldırgan davranışlarda bulunuyordu. Ben kişiyi fikrini bu şekilde savunmasının yanlış olduğunu ve hem sosyal etiğe hem de kurallara karşı olduğu hakkında kibarca uyararak, bana hitap şeklini düzeltmesini istedim. Kişi en sonunda konunun tamamen dışına çıkarak hayatımın nasıl bir yere varmayacağı ve psikolojik sorunlarım olduğunu iddia etmeye başladı. Ben de başka bir kullanıcının bana önermesiyle kişiyi göz ardı ettim ve her mesajımda konuya ilişkin şeyler olmasına rağmen yine de herkesten özür dileyerek kendi işime baktım. Bu kişi hala başkalarıyla kavga içerisindeydi. Ben ise göz ardı ettikten sonra kişiyi rapor ettim. Anlaşılan bu birey de beni rapor etmiş ve banlandım. Technopat Sosyal'in çok değiştiğini düşünüyorum. Bu kişinin bana açıkça mental sorunlarım olduğunu düşündüğünü, aklımın böyle şeyler için yetersiz olduğunu söylediğini ve beni ve birçok kişiyi yalancılıkla suçladığını düşünürsek bunun neresi adaletli anlayamadım.
 
Bahsi geçen konunun linkini paylaşır mısınız?
İsterseniz olur ama şuanda konuyu yeni bitirdiler ve birileri mesaj atar da hareketlenir diye koruyorum açıkçası yeniden bu bireyle karşı karşıya gelmeye hiç niyetim yok. Ama isterseniz ekran görüntülerini kişinin ismini karalayarak gönderebilirim.
 
Bana da geçenlerde olmuştu böyle bir şey. Sabırlı olup görmezden gelmek en iyisi.
 
Aslında konu kapatılmış mesajlara ama yine de ne kadar da bahsi geçen kişinin tutumundan rahatsız olsam da ismini yollamak kötü gibi geliyor. Ama çok istiyorsanız bakabilirsiniz: RX 570 vs GTX 1650 - Technopat Sosyal
Benim de sinirlendiğim anlar var o yüzden hatalarımı lütfen bildirin.
 
Ben de sizin gibiyim aslında hocam bu işim çözümü hiç cevap vermemek zaten bir insanın konuyu saptıracağı mesajlarından belli oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu kilitlendi hocam. Bahsettiğiniz kişi gerçekten acayip. Anlamıyor adam... [emoji1787] Sadece sürücü kurulacak UV yapılacak, yok şöyle yok böyle sanki kendisi alacak ekran kartını bırak onu da alan adam değerlendirsin.
 
Maalesef saygılı bir biçimde fikir belirtemiyoruz, örnek verecek olursak bir kişi A markasını kullanıp düzgün bir biçimde iyi yönlerini sayarak savunuyor.
Sonrasında B markasını savunan gelip, "kardeşim çöp, alma paranı çöpe atarsın" gibi cümleler kullanıyor. Bunu düzgün bir şekilde ifade etmek yerine tersini seçiyor. Sırf bu yüzden soğuyoruz konudan.
Karşıdaki kişiye hakaret biçiminde düşüncesini ifade ediyor yanlış. Cidden haklısınız, bu konuya çözüm bulunmalı.
 
Daha da hakaret ettiği mesajlar vardı silinmiş sanırım... Neyse herkes durumun farkında hiç değilse farkettiyseniz konuda başka kişilerle de ters düştüm hiçbiriyle böyle sorun yaşamadım. Böyle kişiler kalıcı olarak banlanmalı bence. Hiç değilse ciddi bir uyarı almalı isterse fikrini değiştirmeye açık olmasın. Yanlış bilgi vermesine bile sorun olmaz bilgililer elinden geleni yapar düzltmek için ama aldığı tavır çok yanlış.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı