Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #11 EZİC AJANI dedi: Raspberry Pi 4 8GB olan versiyonu alırsan ve içine Windows 7/10 veya normal Raspberry sürümünü kurarsan neden olmasın? SD Kart olarak:https://www.hepsiburada.com/sandisk...s-032g-gn3mn-p-HBV0000084R79?magaza=cephersey Genişletmek için tıkla... Raspberry içine Windows yükleyemezsiniz. Lütfen tam araştırmadan bilgi paylaşmayın.
EZİC AJANI dedi: Raspberry Pi 4 8GB olan versiyonu alırsan ve içine Windows 7/10 veya normal Raspberry sürümünü kurarsan neden olmasın? SD Kart olarak:https://www.hepsiburada.com/sandisk...s-032g-gn3mn-p-HBV0000084R79?magaza=cephersey Genişletmek için tıkla... Raspberry içine Windows yükleyemezsiniz. Lütfen tam araştırmadan bilgi paylaşmayın.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Aralık 2020 #12 Alpaslan64 dedi: Raspberry içine Windows yükleyemezsiniz. Lütfen tam araştırmadan bilgi paylaşmayın. Genişletmek için tıkla... Kurulabiliyor hocam, kendim denedim ve oldu. İnternette ufak araştırmayla bulabilirsiniz.
Alpaslan64 dedi: Raspberry içine Windows yükleyemezsiniz. Lütfen tam araştırmadan bilgi paylaşmayın. Genişletmek için tıkla... Kurulabiliyor hocam, kendim denedim ve oldu. İnternette ufak araştırmayla bulabilirsiniz.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 28 Aralık 2020 #13 Mümkün değil Windows 10 ARM dışında windows sürümü kurmanız.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Aralık 2020 #14 Alonso dedi: Mümkün değil Windows 10 ARM dışında Windows sürümü kurmanız. Genişletmek için tıkla... Ya bir tek ben mi kurabildim şu Windows 7'yi Hakikaten Windows 7 kurulmuyor mu? Ben kurmuştum ufak bir şeyler yaparak.
Alonso dedi: Mümkün değil Windows 10 ARM dışında Windows sürümü kurmanız. Genişletmek için tıkla... Ya bir tek ben mi kurabildim şu Windows 7'yi Hakikaten Windows 7 kurulmuyor mu? Ben kurmuştum ufak bir şeyler yaparak.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #15 EZİC AJANI dedi: Kurulabiliyor hocam, kendim denedim ve oldu. İnternette ufak araştırmayla bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaynak gösterir misiniz? EZİC AJANI dedi: Ya bir tek ben mi kurabildim şu Windows 7'yi Hakikaten Windows 7 kurulmuyor mu? Ben kurmuştum ufak bir şeyler yaparak. Genişletmek için tıkla... Kaynak gösterir misiniz?
EZİC AJANI dedi: Kurulabiliyor hocam, kendim denedim ve oldu. İnternette ufak araştırmayla bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaynak gösterir misiniz? EZİC AJANI dedi: Ya bir tek ben mi kurabildim şu Windows 7'yi Hakikaten Windows 7 kurulmuyor mu? Ben kurmuştum ufak bir şeyler yaparak. Genişletmek için tıkla... Kaynak gösterir misiniz?
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Aralık 2020 #16 Alpaslan64 dedi: Kaynak gösterir misiniz? Kaynak gösterir misiniz? Genişletmek için tıkla... 2 sene önce bir kaynak videosu vardı ama kaldırılmış yada ben bulamıyorum.
Alpaslan64 dedi: Kaynak gösterir misiniz? Kaynak gösterir misiniz? Genişletmek için tıkla... 2 sene önce bir kaynak videosu vardı ama kaldırılmış yada ben bulamıyorum.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #17 Alonso dedi: Mümkün değil Windows 10 ARM dışında windows sürümü kurmanız. Genişletmek için tıkla... Bu doğru. Windows 10 IoT kurulabiliyor olması lazım. EZİC AJANI dedi: 2 sene önce bir kaynak videosu vardı ama kaldırılmış yada ben bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... ARM mimarili bir işlemci, sadece kendi mimarisine uygun işletim sistemlerini çalıştırabilir. Her linux'u da kuramazsın.
Alonso dedi: Mümkün değil Windows 10 ARM dışında windows sürümü kurmanız. Genişletmek için tıkla... Bu doğru. Windows 10 IoT kurulabiliyor olması lazım. EZİC AJANI dedi: 2 sene önce bir kaynak videosu vardı ama kaldırılmış yada ben bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... ARM mimarili bir işlemci, sadece kendi mimarisine uygun işletim sistemlerini çalıştırabilir. Her linux'u da kuramazsın.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Aralık 2020 #18 Alpaslan64 dedi: Bu doğru. Windows 10 IoT kurulabiliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Windows 7 diyelim ki kurulmuyor, bizde Windows 10 kurup hem canlı derslere girer, 4K video izler ve LoL - CS:GO oynarız.
Alpaslan64 dedi: Bu doğru. Windows 10 IoT kurulabiliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Windows 7 diyelim ki kurulmuyor, bizde Windows 10 kurup hem canlı derslere girer, 4K video izler ve LoL - CS:GO oynarız.
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 28 Aralık 2020 #19 Ya bu yıl para biriktirsem 8 GB RAM olanını alırım.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 28 Aralık 2020 #20 LoL ve CS:GO oynanmaz.