Raspberry Pi diagnostics sonuçları

Ya bu yıl para biriktirsem 8 GB RAM olanını alırım.

Aynen. Para biriktirin, belki seneye Pi 5 çıkar. Windows 10 kurup, Düşük ayarlarda e-spor oyunları da oynarsınız, canlı derste işlersiniz, ödevde yazarsınız, internette de gezinirsiniz, 4K video da izlersiniz. Hometech gibi çöp markalara o kadar para vermek yerine Pi serilerinden alıp daha ucuz ve geleceğe yatırım gibi bir şey yapabiliriz.

Windows 10 IoT Core kurabilirsiniz sadece. Masaüstü yok, uygulama desteği yok denecek kadar az. Sadece IoT projelerinizde kullanabilirsiniz. O dediklerinizi yapmak için Latte Panda almalısınız.

Bakın arkadaşlar, bu sene izlediğim bir-iki sene önce izlediğim bir videoda birisi Pi 3 sürümünü alıyordu ve Windows 10 kuruyordu. CS:GO-LoL gibi düşük sistem gereksinimli espor oyunları yükledi ve açtı. Bunu 4 GB olan versiyonda yaptı ve biraz kasarak oynadı ama oynadı. Bende diyorum ki Pi 4 8 GB olan versiyonunu alıp, Win 10 kurup, bunları ya-pa-bir-li-riz!

Bende diyorum ki kaynak gösterin size inanalım. Sizi tanımadan nasıl güvenebiliriz?

Raspberry Pi'ye masaüstü ortamlı Windows 10 kurmak mümkün ama performans çok düşük.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende diyorum ki kaynak gösterin size inanalım. Sizi tanımadan nasıl güvenebiliriz?

@Alpaslan64 hocam, @Alonso hocamın paylaştığı videoya bakın, sonra dönüp bana güvenin...

Videoya baktım. Onu emülatör sayesinde yapıyorlar. Ona bakarsanız ben de DosBox emülatörü yükledim dos games oynuyorum. Ayrıca videolar bile kasıyor neredeyse.

Ayrıca açtığım konudan saptınız. Sadece öneri almak için buraya geldim. Konuyu mahvettiniz. Şimdi de gidiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…